Zanimanje – professional blunt roller… Snoop Dogg plaća 50.000 dolara godišnje lika samo da mu mota džointe

0
114
Snoop Dogg_Press Photo_credit Universal Music Serbia
Snoop Dogg_Press Photo_credit Universal Music Serbia

Legendarni reper Snoop Dogg previše je zauzet brojnim preduzetničkim poduhvatima pa ne stiže još i da mota.

Da, dobro ste pročitali: legendarni američki reper Snoop Dogg ne zamara se više time da sam sebi mota džointe i blantove – iako smo sigurni kako je i u tome pravi majstor – nego ima zaposlenog koji je zadužen samo za to da Snoop uvek nadohvat ruke ima spreman smotuljak marihuane. Za to je službeni motač plaćen čak 50.000  dolara godišnje.

OSEĆANJE, A NE ZVUK…  ČUVENI REPER OBJAVIO “REVOLUCIONARNI” ALBUM “SNOOP DOGG PRESENTS ALGORITHM”

Na direktno pitanje kako to da mu je potreban poseban ranik samo za motanje džointa Snoop je odgovorio kako je previše zauzet brojnim preduzetničkim poduhvatima. Dodao je i kako je njegov PBR – professional blunt roller – itekako vešt i da mu ne pada na pamet da tražiti novog. Tip očigledno zna pravo vreme kada je Snoopu potreban džoint, iako ruku na srcu to i nije tako teško pogoditi – uvek mu je potreban!

Jer, verovatno je jedina stvar koju zna ceo svijet i oko koje nema nikakvih dilema je to da Snoop Dogg jako voli travu. Na Redditu su neki pitali koliko marihuane konzumira dnevno, a bBio je to deo Snoopovog gostovanja u projektu Ask Me Anything na spomenutom forumu.

LUDA KOMBINACIJA… SNUP DOG OBRADIO ‘RED RIGHT HAND’ NIKA KEJVA & THE BAD SEEDSA U ČAST “‘PEAKY BLINDERSA”

Snoopovo precizno i detaljno objašnjenje koliko zapravo dnevno puši bilo je šokantno – reč je o, udahnite, čak 81 džoint dnevno, svih sedam dana u nedelji A to je, realno, zaista dosta. Ako je informacija istinita.

U svakom slučaju, od ostalih odgovora sa spomenute sesije vredi spomenuti i kako je Snoop potpuno za legalizaciju marihuane, čak i po cenu oporezivanja, a priznao je i kako je u jednom periodu bio bez marihuane čak 164 dana! Strašno…

HL/Izvor: klubikon.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime