Home»Muzika»Singlom “Breathe” Achachak najavili album “Planet Hashish”

Singlom “Breathe” Achachak najavili album “Planet Hashish”

4
Shares
Pinterest Google+
Achachak/Photo: promo Dostava Zvuka
Achachak/Photo: promo Dostava Zvuka

Novim singlom “Breathe” uzdanica regionalne stoner rock scene, bend Achachak, otkriva svoju žešću stranu kroz treći studijski album “Planet Hashish” i najavljuje koncertnu promociju novog izdanja u splitskom klubu Kocka, koja će se održati 19. marta.

“Breathe” nas, nešto žešćim aranžmanom od onoga na što smo od benda navikli, budi iz kolektivnog sna i potiče na razmišljanje i preispitivanje svega što nam je do sada bilo poznato i sigurno. Video spot je snimljen zahvaljujući Rakija Crew timu koji je verno oslikao ideju benda.

LEGENDA KAŽE DA SU U PROSTORIJI ZA PROBE PRONAŠLI GUSARSKI KOVČEG… POGLEDAJTE SPOT “CAPTAIN MORNING” KOJIM ACHACHAK NAJAVLJUJU NOVI ALBUM

Uprkos tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna Vučipolja, vrlo brzo je postao miljenik specijalizovanih stranih medija širom sveta. U diskografiji broji tri EP izdanja “Thick Hill”, “Pale Rider” i “Wet Grave”, kao i tri studijska albuma “At The Bottom Of The Sea”, “High Mountain” i “Planet Hashish”.

Achachak - Planet Hashish, cover
Achachak – Planet Hashish, cover

Treći studijski album “Planet Hashish” objavljen je za Dostavu Zvuka i sadrži devet pesama, svu muziku i tekstove potpisuje bend, a autor covera je Visual Monk. Album, kao i novi singl “Breathe”, je dostupan putem YouTubea, na Bandcampu izvođača kao i na svim streaming servisima.

Achachak su: Ante Kodžoman, Luka i Lovre Gobin, Patrik Zelenika i Milan Mijač.

Previous post

Najbolja britanska pesma svih vremena po Martinu Skorsezeu... O jednoj ženi je, naravno

Next post

Muke po Rodu Stjuartu... Slavni roker uzeo lopatu i popravlja ulicu, jer - njegov Ferari ne može da prođe tuda...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *