“Metal Lords”, film koji će, naravno, obožavati metalci, stiže 8. aprila na Netflix

0
44
Metal Lords/Photo: promo
Metal Lords/Photo: promo

“Metal Lords” je novi film čiji je fokus muzika. I to metal.

Dva klinca osnivaju metal bend u srednjoj školi u kojoj je tačno dvoje dece kojima je stalo do metala. Ne mogu da našu basistu, ali postoji jedna devojka koja svira violončelo. Moraju da sarađujui ako ikada žele da pobede u Borbi bendova. Otprilike je ovo scenario novog muzičkog filma o odrastanju i sazrevanju koji će uskoro objaviti Netflix.

NOVINAR: IMATE LI NEŠTO ZAJEDNIČKO SA IRON MAIDEN? EKSL ROUZ: NADAM SE DA NE! DA LI JE OVO NAJVEĆI HEAVY METAL DOKUMENTARAC SVIH VREMENA…

Kokreator “Game Of Thrones” DB Vajs je dugogodišnji metalac koji je naterao bend Mastodon da se dva puta pojavi u toj seriji. Ako to znamo potpuno je jasno zašto je njegov novi film upravo “Metal Lords”. Film je režirao Piter Soleto, s VAjsom kao scenaristom i producentom i gitaristom Rage Against The Machine Tomom Morelom kao izvršnim muzičkim producentom.

TOM MORELO GOES TO HOLLYWOOD… GITARISTA RATM BIĆE IZVRŠNI PRODUCENT FILMA “METAL HEADS”

Vajs i koproducent Greg Šapiro zapravo su želeli da snime ovaj film od ranih 2000-ih, a prvobitno je trebalo da se zove “Metal Heads”.

– Kada smo David Benioffi ja počeli da radimo na projektu GOT oko 2006., shvatio sam da je plan bio, ako i kada se GOT završi – što se činilo verovatnim – otići ću i snimiti svoj metal film s Gregom – rekao je Vajs za Billboard . – Trinaest godina kasnije, razgovarao sam s Gregom i on mi je rekao: ‘Hajde da radimo Metal Lords.’ U međuvremenu je osvojio Oskara za “The Hurt Locker” i producirao “Zero Dark Thirty” i sve filmove o Haroldu i Kumaru.

“Metal Lords” na Netflix stižu 8. aprila. Pogledajte trejler:

HL/Izvor: billboard.com

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime