BG voli Elemental… U prodaji dodatne ulaznice za koncert u DOB-u

0
43
Elemental/Photo: Kristijan Smok
Elemental/Photo: Kristijan Smok

Zbog velikog  interesovanja publike za koncert grupe Elemental, 26. marta u Domu omladine,  u okviru muzičkog dela KONTAKT konferencije, u prodaji su dodatne ulaznice, jer je prvobitno planiran broj karata rasprodat.

Dodatne ulaznice mogu se nabaviti preko sajta  tickets.rs, na blagajni Doma omladine, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona, po ceni od 1.500 dinara. Na veče koncerta cena će biti 1.800 dinara, ukoliko bude bilo dostupnih karata. Koncert počinje u 21 čas.

ELEMENTAL, OBOJENI PROGRAM, NIKOLA VRANJKOVIĆ, BOHEMIJA… OBJAVLJEN GLAVNI MUZIČKI PROGRAM KONTAKTA 2022 U BEOGRADU

Elemental su pravi miljenici beogradske publike, njihovi nastupi su uvek željno iščekivani, a na ovaj u okviru Kontakt konferencije čekalo se i predugo – skoro tri godine, Da je u koncertnom smislu vreme za pokret bend je nagovestio aktuelnim video singlom “Dvojka” koji savršenom kombinacijom elemenata donosi pozitivnu atmosferu u kojoj bend i dočekuje beogradsku publiku u Domu omladine Beograda.

Pred koncert Elementala publika Kontakt konferencije upoznaće se sa Dinom Jashari, makedonskom zvezdom u usponu. Dina će deliti binu sa Elementalom zahvaljujući članstvu Kontakt konferencije u INES asocijaciji (Innovation Network of European Showcases) i konkursu raspisanom posredstvom Gigmit platforme. Dina Jashari je jedna od tri izvođača koja nastupaju u showcase delu Kontakta 2022. Njen jedinstveno iskren pristup pisanju pesama, sanjive harmonije, emotivni tekstovi, moderni i svež ritmovi samo su dodatak njenim hipnotičkim nastupima uživo koje će Beograđani premijerno videti 26. marta.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće Kontakt konferencija, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime