Jedan od glavnih junaka otkrio zašto je napustio “Peaky Blinderse”: Serija je postala lični šou Kilijana Marfija…

0
314
Oglasi
Peaky Blinders/Photo: promo
Peaky Blinders/Photo: promo

Džo Kol glumio je Džona Šelbija u gangsterskoj dramskoj seriji smeštenoj na ulice Birmingema 1920-ih.

Ali, zvezda gangsterskog sveta otkrila je da je napustio seriju “Peaky Blinders” jer je to zapravo bio “šou Kilijana Marfija” i da on u svojoj ulozi nikad nije dosegao puni kapacitet, piše Daily Mail.

KO SU BILI PRAVI “PEAKY BLINDERS”? BBC NAPRAVIO SPIN-OFF KOJI STIŽE UZ POSLEDNJU SEZONU KULTNE SERIJE

Marfi glumi glavnog lika, Tomija Šalbija u popularnoj kriminalističkoj drami, čiju šestu sezonu upravo emituje BBC. Džo je za Metro rekao:

– S “Peaky Blindersima” nikad nisam izašao iz okvira. To je stvarno bio Kilijanov šou, nisam više želeo da budem deo toga – rekao je on.

PLAN ZA KRAJ SERIJE “PEAKY BLINDERS” PROMENJEN U POSLEDNJEM MOMENTU… SCENARISTI ODLUČILI DA “DODAJU” PET GODINA

Ipak, Kolnije odustao od gangsterskih serija. Pošto je pročitao sinopsis i prvu epizodu serije “Gangs of London”, shvatio je da bi to ‘moglo biti nešto posebno’ i odlučio da se prijavi za ulogu glavnog lika Šona koji je u potrazi za ljudima koji su ubili njegovog oca, narkobosa Fina Valasa.

Peaky Blinders/Photo: promo
Peaky Blinders/Photo: promo

– Proveo sam poslednjih nekoliko godina odbijajući serije povezane s bandama jer kada jedna takva serija dobro prođe, nudi vam se dosta sličnih serija. Zapravo sam odlučio da napustim “Peaky Blinders” jer sam želeo da istražim nove puteve, nove likove i nove priče – rekao je glumac.

DEFINITIVNO… KAD SE ZAVRŠI SERIJA, STIŽE FILM “PEAKY BLINDERS”, EVO ŠTA SE ZNA DO SADA

Za razliku od “Peaky Blindersa”, Džo je priznao da seriju “Gangs Of London” vidi kao priliku da pokaže šta on i ostatak glumačke ekipe mogu da učine.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime