Kako je i zašto zapravo Čarli Šin izbačen iz “Dva i po muškarca”… a u tom momentu, bio je najbolje plaćeni televizijski glumac na svetu

0
1817
Oglasi
Čarli Šin, Dva i po mušakrca/Photo: promo
Čarli Šin, Dva i po muškarca/Photo: promo

“Ženskaroš, pijanica i uživatelj droga” Čarli Šin je 7. marta 2011. godine izbačen iz popularne humorističke serije “Dva i po muškarca” čije je snimanje tada bilo i prekinuto kako bi on mogao da ode na rehabilitaciju. U to vreme bio je najbolje plaćeni televizijski glumac, za svaku epizodu dobijao je 1,8 miliona dolara i bila je to uloga koja mu je donela svetsku slavu.

NEUNIŠTIVI KRALJ POROKA… ČARLI ŠIN SE VRAĆA NA MALE EKRANE, SAMO SADA IMA NOVU “PORODICU”

Umesto odlaska u rehabilitacioni centar, Čarli se odlučio za tretman kod kuće, ali od toga nije bilo koristi, a upustio se i u javno vređanje Čaka Lorija, kreatora te uspešne serije. Napadao ga je u gotovo svakom javnom nastupu, a za sebe je govorio da je “rock zvezda s Marsa” čijim venama teče “tigrova krv” i “Adonisov DNK”.

SPISKAO 150 MILIONA DOLARA I ZAMALO ZAVRŠIO KAO BESKUĆNIK… ČARLI ŠIN JE – NAJLUĐA GLAVA HOLIVUDA

Šefovima CBS-a i Warner Brosa je njegovo ponašanje dozlogrdilo i dali su mu otkaz. “Dva i po muškarca” nastavljena su u sledećoj sezoni bez dva Čarlija, Harper je smrtno stradao pod vozom, a uveden je novi lik koga je igrao Ešton Kučer.

Serija se nastavila još četiri sezone, do 2015. godine, pa iako je imala dobrih trenutaka i visoku početnu gledanost, bez Ćarlija Šina u ulozi Čarlija Harpera to više nije bilo ono pravo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime