Home»Muzika»Elemental, Obojeni program, Nikola Vranjković, Bohemija… Objavljen glavni muzički program Kontakta 2022 u Beogradu

Elemental, Obojeni program, Nikola Vranjković, Bohemija… Objavljen glavni muzički program Kontakta 2022 u Beogradu

4
Shares
Pinterest Google+
Kontakt konferencija/ Photo: Promo
Kontakt konferencija/ Photo: Promo

Kontakt konferencija, najveći događaj profesionalaca muzičke industrije, održaće se od 24. do 26. marta na više lokacija u Beogradu, a poznat je i program glavnog muzičkog dela konferencije.

Branka Parlić i Nataša Penezić/ Photo: Promo
Branka Parlić i Nataša Penezić/ Photo: Promo

Prve večeri Kontakta 2022, u četvrtak, 24. marta u Kolarčevoj zadužbini od 21:00 časa nastupiće pijanistkinje Branka Parlić i Nataša Penezić.

Na programu koncerta “Pavana and more” biće dela za dva klavira i za klavir solo Stiva Martlanda, Gevina Brajersa, Meredit Monk, Dragoljuba Ilića Ilketa, Vilijama Dakvorta i Filipa Glasa.

Branka Parlić je 2020. godine dobila značajno priznanje Global Music Awards: Silver Medal Winner – Outstanding Achievement za ploču “INITIÉS 2017” i to je samo jedna u nizu potvrda njenog višedecenijskoh uspeha.

Ulaznice za koncert “Pavana and more – muzika za solo i dva klavira” možete da kupite na blagajni Kolarčeve zadužbine po cenama od 800, 1000 i 1200 dinara.

Nikola Vranjković (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Nikola Vranjković (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

Iste večeri, 24. marta od 20:00 časova, u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj koncert će održati Nikola Vranjković. Iako poslednjih godina osvaja velike koncertne dvorane, ne odustaje od intimnog klupskog iskustva koje publika uvek posebno ceni. Baš takvo pružiće publici Kontakt konferencije.

Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1300 dinara dostupno je putem Tivket Vision prodajne mreže. Redovna cena ulaznica biće 1500 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.

Obojeni program (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Obojeni program (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

Takođe u Anti Shop Elektropioniru u subotu, 25. marta od 21:00 časa, biće održan ekskluzivni klupski nastup Obojenog programa.

Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1300 dinara dostupne su putem Ticket Vision prodajne mreže. Redovna cena ulaznica biće 1500 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.

Rebel Star i Bohemija/ Photo: Promo
Rebel Star i Bohemija/ Photo: Promo

Poslednje veče Kontakt 2022 konferencije u krugu Cetinjske, u Anti Shop Elektropioniru, Rebel Star i Bohemija od 21:00 čas sviraju prvi zajednički koncert i predstavljaju fantastične albume objavljene krajem prošle godine, “Početak i kraj” i “Putujemo”.

Prvih 100 ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara dostupne su putem Ticket Vision prodajne mreže. Redovna cena ulaznica biće 1200 dinara i biće dostupne u Anti Shop Elektropioniru.

A posle duže koncertne pauze kada je Beograd u pitanju, nastupom u Domu omladine Beograda, takođe 26. marta, Elemental će zaokružiti ovogodišnju koncertnu Kontakt 2022 priču –  u raspoloženju i sa porukom koju nosi njihov aktuelni singl “Dvojka”: “Snaga je u broju, ispletena nit je dulja kada letimo u roju neće odnijet nas oluja…”

Ulaznice za koncert Elementala su već u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže. Prvih 100 ulaznica dostupno je po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara, redovna cena biće 1500 dinara, a na veče koncerta 1800 dinara.

Kontakt konferenciju organizuju producentska kuća “Kontakt konferencija“, promoterska kuća Odličan Hrčak i Centar beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli, izložbe i radionice i muzički deo programa (koncerti).

Previous post

Berza vinila i promocija knjige “Seljobriti 3”, Branislava Bašića Pekara 12. marta u Fabrici SKCNS

Next post

Tri nove izložbe u Kulturnom centru Beograda - "Odd Time", "Pepa i tačka!" i "InFLUenca 2"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *