Mila Jovović: Rat. Uvek rat. Lideri koji ne mogu da donesu mir. I uvek, narod plaća krvlju i suzama…

0
165
Mila Jovović/Photo/ printscreen instagram @millajovovich
Mila Jovović/Photo/ printscreen instagram @millajovovich

Glumica Mila Jovović rođena je u Kijevu, u Ukrajini i još jedna je u nizu poznatih ličnosti koji nastavljaju da pružaju podršku i solidarnost ukrajinskom narodu.

STIVEN KING, ENI LENOKS I ŠER REAGOVALI NA UPAD RUSIJE U UKRAJINU: NEMOJTE STAJITATI PO STRANI DOK VELIKO DETE TUČE MALO DETE…

Mila Jovović podelila je na društvenim mrežama da joj je srce slomljeno i da je zapanjena u pokušaju da procesuira trenutnu situaciju u Ukrajini.

Ona je napisala da je duboko potresena uništavanjem i raseljavanjem porodicama dok se ruske snage približavaju Kijevu, gradu u kojem je rođena. 

“Srce mi je slomljeno i zapanjena pokušavam da obradim događaje ove nedelje u mom rodnom mestu u Ukrajini. Moja zemlja i narod su napadnuti. Porodica i prijatelji se kriju. Moja krv i koreni potiču i iz Rusije i iz Ukrajine. Rastrgnuta sam na dva dela dok gledam kakav se horor odvija, zemlja se uništava, porodice raseljavaju, ceo njihov život leži u ugljenisanim delovima oko njih. Sećam se rata u domovini mog oca, u bivšoj Jugoslaviji i priča moje porodice o traumi i teroru koji su doživeli. Rat. Uvek rat. Lideri koji ne mogu da donesu mir. I uvek, narod plaća krvoprolićem i suzama”, napisala je Mila.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime