Đule progovorio o teškim vremenima: Nismo ni mi cvećke… porok je svuda – se*s, droga i rokenrol, a posle svega ostane – samo rokenrol

0
129
Oglasi
Van Gogh (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Van Gogh (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Zvonimir Đukić Đule progovorio je o teškim periodima u životu, pandemiji korona virusa, ali i porocima, koji su se uvek vezivali za rokenrol.

Kako je frontmen benda Van Gog naveo, ni oni nisu ostali imuni na njih.

– Neumereni u svemu smo i mi, nismo ni mi cvećke, nevini u tome. Porok je svuda, ne za rokenrol, to je životni stil, stav i bunt. Seks, droga i rokenrol, posle svega ostane samo rokenrol. Gde god se okreneš je porok, ali teskoba koja se dešava civilizacijski, nežnog i ranjivog čoveka tera na ovu ili onu stranu. Sve češće uzme čašicu i pije na gajbi, ko je cirkao na gajbi kad smo bili klinci, taj je bio pijanac. To je pokazatelj da je kucnuo poslednji čas da izađemo svi da se družimo i da taj socijalni momenat ponovo vratimo u igru – rekao je Đule za Blic.

HL INTERVJU – ĐULE VAN GOGH: CEO ŽIVOT NAS PRIVLAČI NEPOZNATO. U TOME LEŽI ČAR KREACIJE!

Pandemija korona virusa je mnogima bila jedan od najtežih životnih perioda, a Đule se osvrnuo na trenutke u kojima njemu nije bilo lako.

– Nikada nije bilo lako. Uvek su tu bili neki izazovi, benzin na kante, rat, černobiljska kiša, sankcije… U muziku smo ušli sa željom da pobegnemo od surove svakodnevice, nismo ostali nemi na sve to, ali pandemija nas je globalno sve dotukla. Najžalije mi je što smo izgubili dosta prijatelja, mnogo naših poštovanih kolega nije više sa nama, uvek ćemo ih nositi i poruka: “Gde god da si, anđele moj brate, neka nas tvoje oči čuvaju i prate” je negde kao svetlost sa zemlje upućena ka njima, učiniti te zvezde na nebu vidljivima, govori u prilog tome da ih nećemo zaboraviti i da će uvek biti tu za nas – poručio je Đule, a zatim dodao:

ĐULE PRED KONCERT U KOMBANKU PORUČIO: 11. I 12. MARTA ČEKAMO PUBLIKU UZ VISOKI VANGOGOVSKI GITARSKI NAPON

– Pandemija nas je utihnula, promenila nam je odnos prema životu. Iz svih tih loših situacije je došla neka vaspitna packa, da poštujemo jedni druge, budemo tolerantni, da znamo da priskočimo u pomoć ako nekome zatreba. Ako ne budemo jedni prema drugima takvi, bojim se da ova civilizacija sledeću platformu koju ima je aplikacija za sreću, onda je ljubav sto odsto zauvek na smeću.

HL/Izvor: blic.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime