Home»Film»Šta Šon Pen stvarno radi u Ukrajini dok tamu bukti rat… Hrabriji je od zapadnih političara

Šta Šon Pen stvarno radi u Ukrajini dok tamu bukti rat… Hrabriji je od zapadnih političara

4
Shares
Pinterest Google+
Šon Pen, Flag Day, promo
Šon Pen, Flag Day, promo

Šon Pen se, bruje svetski mediji, pojavio na iznenađenje mnogih u četvrtak u Kijevu na konferenciji za novinare ukrajinske vlade. Ubrzo je potvrđeno kako se nalazi u Ukrajini zbog snimanja dokumentarnog filma o ruskoj invazijii na tu državu.

Slavni glumac poslednji put posetio je Ukrajinu u novembru 2021. godine u sklopu priprema za snimanje ovog dokumentarca. Pen je stigao u Kijev ove nedelje, već je posetio kancelariju predsednika i razgovarao s premijerkom Irinom Vereščuk, objavio je Newsweek. Iz kancelarije predsednika već je poslato saopštenje u kojem hvale potez Oskarom nagrađenog glumca.

“Reditelj je došao u Kijev kako bi snimao sve događaje koji se trenutno zbivaju u Ukrajini i kako bi saopštio svetu istinu o ruskoj invaziji na našu zemlju. Šon Pen jedan je od onih koji podržavaju Ukrajinu i to u Ukrajini. Naša zemlja zahvalna mu je na iskazivanju hrabrosti i iskrenosti”, navodi se u saopštenju u kojem se ističe kako je “Šon Pen pokazao hrabrost koja mnogima nedostaje, naročito zapadnim političarima“ i kako će uz pomoć takvih ljudi koji podržajavu njihovu borbu za slobodu biti zaustavljena ruska invazija.

STIVEN KING, ENI LENOKS I ŠER REAGOVALI NA UPAD RUSIJE U UKRAJINU: NEMOJTE STAJITATI PO STRANI DOK VELIKO DETE TUČE MALO DETE…

Pen je do sada bio u središtu mnogih antiratnih i humanitarnih operacija. Dokumentarac “Citizen Penn” iz 2020. godine prikazuje način na koji je osnovao neprofitnu organizaciju Community Organized Relief Effort, skraćeno CORE, kao reakciju na zemmljotres koji je 2010. pogodio Haiti. Članovi organizacije CORE bili su angažovani i na vakcinaciji protiv korone širom Amerike.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Mizar objavio novi singl "Izgoren od ova sonce", još jednu najavu za šesto ukazanje... 

Next post

Da li je jedna loša šala Džordža Harisona "ubila" Beatlese? Možda... ali bez njega verovatno ne bi ni bili to što jesu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *