Dejv Grol sve isplanirao… Evo kako će se raspasti Foo Fighters

0
40
Dejv Grol/ Photo: youtube.com printscreen
Dejv Grol/ Photo: youtube.com printscreen

U intervjuu za magazin The Sun Dejv Grol je prokomentarisao izjavu Krisa Martina iz grupe Coldplay koji je izjavio da će njegov bend snimiti još svega dva albuma, pa ispričao svoj plan za razlaz grupe Foo Fighters.

KRIS MARTIN: COLDPLAY ĆE PRESTATI DA SNIMA ALBUME 2025. GODINE, HOĆEMO SAMO NA TURNEJE…

Grol je ispričao kako ima smešan plan za promovisanje jednog od njihovih budućih albuma na kojem bi svi članovi benda – uključujući Tejlora Hokinsa, Pata Smira, Nejta Mendela, Krisa Šifeta i Ramija Džafeja –napisali svoju knjigu u kojoj vređaju jedni druge.

– Pre nekoliko godina imao sam smešnu ideju da pre objavljivanja jednog od naših albuma napišemo biografiju u kojoj ćemo pisati o ostalim članovima benda. Svaka biografija bi izašla istog dana i onda bismo imali konferenciju za novinare na kojoj bismo rekli da smo posle čitanja knjiga zaključili da se svi međusobno mrzimo i da prekidamo s radom. I onda je ideja bila da nekoliko nedelja kasnije najavimo ‘The Reunion Tour’. Nismo to uradili, ali sam mislio da je to dosta smešan plan.

Grol je iizjavu Krisa Martina nazvao smešnom i sugerisao da nijedan jedini bend nikada ne bi smeo da objavi planove za kraj i objasnio:

– I posle 26 godina volim to što radim jednako kao i uvek. Neverovatno je da nikada nismo bili blizu odustajanja – ali imam jedan savet, lekciju za svaki bend na svetu: nemojte govoriti da ćete se rastati. Ako ćete se rastati, samo se rastanite. A ako se rastanete – ostanite rastavljeni.

DEJV GROL PROGOVORIO O SVOJOJ BORBI S DEPRESIJOM: TREBALO MI JE VREMENA DA SHVATIM DA MUZIKA NIJE MOJ NEPRIJATELJ…

Do kraja meseca filmsku premijeru će doživeti i igrana horor komedija grupe Foo Fighters “Studio 666” na koju se i Grol u intervjuu osvrnuo, ali i rekao da se posle filma vraćaju muzici, albumima i turnejama.

– Ovo je bio sjajan projekat i svidelo nam se, ali ploče i koncerti su ono što nas zanima.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime