Home»Muzika»I Bajaga će pevati na koncertu posvećenom Akiju Rahimovskom: Znao sam da je bolestan, ali sam verovao da će se izvući…

I Bajaga će pevati na koncertu posvećenom Akiju Rahimovskom: Znao sam da je bolestan, ali sam verovao da će se izvući…

5
Shares
Pinterest Google+
Bajaga/ Photo: AleX
Bajaga/ Photo: AleX

Momčilo Bajagić Bajaga biće jedan od učesnika koncerta posvećenog preminulom pevaču Parnog valjka Akiju Rahimovskom, koji će biti održan 26. marta u zagrebačkoj Areni,

ZVANIČNO… DINO JELUSIĆ I GIBONNI ĆE PEVATI SA PARNIM VALJKOM NA KONCERTU U ČAST AKIJA RAHIMOVSKOG

Tokom dugih karijera na ex-YU rock sceni njihovi putevi su se često prepritali i Aki je bio jedan od onih kolega sa kojimaje Bajaga bio jako blizak.

– Poznavao sam ga sigurno više od 30 godina, sećam se kada je došao u grupu 220 koja je bila začetak Parnog valjka. Iskreno je voleo to što radi. Kada smo bili klinci bio je pravi roker, dobar drug. Dosta smo svirali zajedno. Pre tri, četiri godine nas je pozvao da vidimo njegovog sina, pa smo se šalili da li će biti pevač i onda je preminuo i svi smo bili pogođeni. Znali smo da je bolestan, ali se uvek izvlačio – rekao je Bajaga, koji će sa još mnogim kolegama u martu na koncertu u Zagrebu pevati u Akijevu čast:

– Lepo je i drago mi je što ćemo pevati, ali nikome nije lako u tim situacijama. Pevao sam na komemoraciji Vladi Divljanu, u prvom redu je sedela porodica, deca plaču… Čitao sam tekst iako ga znam napamet, jer me nije držala koncentracija. Previše me je to pogodilo – rekao je Bajaga.

HL/Izvor: blic.rs

Previous post

Nije prošlo 1.000 godina, već "samo" 40.... Partibrejkersi slave rođendan koncertom u Zagrebu

Next post

Stiglo vreme za naplatu... Britni Spirs potpisala ugovor vredan 15 miliona dolara za svoje memoare

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *