Stiv Vaj progovorio o svojoj ulozi u horor filmu Foo Fightersa “Studio 666”: Bila je to veličanstvena eksplozija demonskog zadovoljstva

0
32
Stiv Vaj/Photo; press promo
Stiv Vaj/Photo; press promo

Stiv Vaj progovorio je o svojoj ulozi u Foo Fighters filmu “Studio 666”.

Legendarni gitarista nedavno je otkrio da ima ulogu u filmu, ali onu koju mnogi fanovi možda ne bi shvatili bez njegove pomoći.

GROL PROTIV MRAČNIH SILA… FOO FIGHTERS PREDSTAVILI PRVI TIZER ZA SVOJU HOROR KOMEDIJU “STUDIO 666”

Naime, Vajeve ruke se pojavljuju tokom scene u kojoj on u filmu komada gitaru. Ranije se pojavljivao u filmu “Bill And Ted’s Bogus Journey”, svirajući razne gitare kao jedan od likova u filmu. Naravno, nio je zvezda i u “Crossroadsu”:

STIV VAJ OTKRIO: ZBOG FILMA “CROSSROADS” MORAO SAM DA SE VRATIM SVOM UNUTRAŠNJEM MRAKU… BILO JE TO KAO DA PADAM U BESKRAJNU CRNU RUPU…

Studio 666, promo
Studio 666, promo

On je o svojoj ulozi fanovima pričao u seriji tvitova:

“Sinoć sam prisustvovao premijernoj projekciji novog filma Foo Fightersa Studio 666. Kakav trip! Film je totalno krvav i smešan. Naši omiljeni Foo-vi su bačeni u ukletu kuću gde Dejv postaje opsednut i počinje da radi čudne stvari”, napisaoje i nastavio:

“Postoji jedna scena u kojoj Dejv pokušava da objasni bendu šta je želeo da sviraju, ali je napola poludeo i počinje divlje da urla. Dejv zapravo nema prste kao gitarista, a ja zapravo živim 3 minuta hoda od mesta gde su snimali”.

“Tako da me je Dejv pozvao i pitao da li mogu da mi slikaju ruke dok komadam gitaru. Bio je to veličanstven nalet demonskog zadovoljstva i kada sam to video na projekciji, morao sam da zabacim glavu unazad i da se nasmejem na sav glas”.

Seriju tvitova možete pogledati u nastavku:

Pogledajte i najnoviji trejler za “666”:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime