Home»TV»Snima se...»Snima se serija “Alien”, to je dobra vest… ali ima i jedna loša

Snima se serija “Alien”, to je dobra vest… ali ima i jedna loša

5
Shares
Pinterest Google+
Alien-Resurrection, promo
Alien-Resurrection, promo

FX-ova prethodno najavljena televizijska serija “Alien” konačno napreduje. Ipak tu su i loše vesti za fanove franšize Ridlija Skota. Filmska zvezda Sigurni Viver neće biti uključena u seriju, prenosi Deadline.

Šef FX-a Džon Landgraf izneo je podatke u vezi serije koju je vodio glavni reditelj mreže Noa Houli (Fargo, Legion). Landgraf je rekao da, budući da se “Alien” događa “ne predaleko u budućnosti”, na Zemlji, a ne u svemiru, ne bi imalo smisla da se Riplijeva pojavi.

– “Alien” se događa pre Ripli – rekao je Landgraf i dodao:  – To je prva priča koja se odvija u franšizi “Alien” na Zemlji.

Radnja se odvija pred kraj ovog veka, nekih 70-ak godina od sada. Landgraf je dodao da se nijedan od ostalih glavnih likova iz originalnog filma neće pojaviti u seriji “osim samog vanzemaljaca”.

Šef FX-a je pričao i o režiseru serijala.

– Noa ima neverovatnu sposobnost, a mislim da ste to mogli videti kroz “Fargo”, da pronađe način da bude veran originalnoj kreaciji, poput filma braće Koen, ili u ovom slučaju, Ridlija Skota i Džejmsa Kamerona, ali i da donese nešto novo što predstavlja proširenje franšize – rekao je Landgraf.

HL/Izvor: mulj.net

Previous post

Dve klinke ušle su u bekstejdž Džimija Hendriksa i tražile autogram, a on je pocepao list papira i svakoj napisao po stih... Taj list je sada spojen posle 55 godina i vredi pravo bogatstvo

Next post

Muzika, ljubav, podrška... Održan humanitarni koncert "Dete od snova"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *