Home»Muzika»Kad ljubav počne ispočetka… Džez pop diva Beti Đorđević proslavila pet decenija karijere sjajnim koncertom u Kombank dvorani

Kad ljubav počne ispočetka… Džez pop diva Beti Đorđević proslavila pet decenija karijere sjajnim koncertom u Kombank dvorani

7
Shares
Pinterest Google+

Sinoć je Beti Đorđević na najbolji mogući način obeležila svoj rođendan i čak pola veka karijere – uz vanvremenske hitove, specijalne goste i fantastičnu publiku.

Koncert je krenuo čuvenom numerom ’’Mona Lisa’’, da bi Beti sa svojim bendom nizala klasike – ’’All Of Me’’, ’’Oprosti’’, ’’Love Me Or Leave Me’’ i ’’Fly Me To The Moon’’ u džez aranžmanima samo su istakli sofisticiranost njenog specifičnog vokala.

Na binu je zatim izašao revijski orkestar Umetničkog ansambla ’’Stanislav Binički’’ koji je oduševio prisutne miksom hitova grupe Abba, ’’Soul Bosa nova’’, ’’Sing Sing’’, ’’Ima vremena’’ i ’’Devojko mala’’.

Beti Đorđevič, koncert, Kombank dvorana 19.2.2022./Photo: AleX
Beti Đorđevič, koncert, Kombank dvorana 19.2.2022./Photo: AleX

Pored njih, kao specijalni Betini gosti nastupili su legendarni Jovan Maljoković, džez saksofonista i kompozitor i dramski umetnik Vitomir Vico Dardić, koji je stihovima Crnjanskog samo oplemenio ovaj sjajni događaj.

Beti Đorđevič, koncert, Kombank dvorana 19.2.2022./Photo: AleX
Jovan Maljokovič, Kombank dvorana 19.2.2022./Photo: AleX

Publika je posebno emotivno propratla pesme ’’Zbog poljubaca tvojih’’, ’’Hvala ti za ruže’’, ’’O mladosti’’ i ’’Neka srce kuca jače’’, a orkestar Binički je maestralno pratio Đorđevićevu u ’’Kaži zašto me ostavi’’, ’’Kraj moje tuge’’ i ’’Ime mi je ljubav’’.

– Ovo je ono o čemu sam maštala i što sam najviše želela – hvala vam što ste mi to omogućili – ushićeno je rekla Beti na kraju koncerta, poklonivši se publici.

Beti Đorđevič, koncert, Kombank dvorana 19.2.2022./Photo: AleX
Beti Đorđevič, koncert, Kombank dvorana 19.2.2022./Photo: AleX

Prisutni su redom ustajali i gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozdravili harizmatičnu umetnicu, što ju je rasplakalo – nekako se pribrala i sa suzama u očima otpevala bis – svoj najveći hit ’’Počnimo ljubav ispočetka’’.

Bio je ovo jedan od onih koncerata koji će se danima prepričavati i koji nas na najlepši način podseća zašto je muzika život i život muzika.

Previous post

Mračne tajne Toma Kruza... Bivša menadžerka otkrila kakav je stvarno slavni glumac kad se ugase kamere

Next post

Sad kad sam umro, kažem ti... Jul Briner bio je junak najmorbidnije reklame ikada

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *