Home»Muzika»Davorin Bogović o sukobu Kazališta i Valjka: Hus nas je uvek gledao s visine, Akija smo voleli, njega baš i ne

Davorin Bogović o sukobu Kazališta i Valjka: Hus nas je uvek gledao s visine, Akija smo voleli, njega baš i ne

5
Shares
Pinterest Google+
Davorin Bogović/Photo: YouTube printscreen
Davorin Bogović/Photo: YouTube printscreen

Nakon što je Husein Hasanefendić Hus javno optužio članove Prljavog kazališta da mu niko od njih nije izrazio saučešće nakon Akijeve smrti, o svemu se oglasio Davorin Bogović, koji je bio frontmen pomenute rok grupe od 1977. do 1983.

– Hus jako voli da se svađa sa nama, a izgleda da se to nastavlja i dalje. Fileš je izrazio saučešće i ja sam izrazio saučešće i na Facebook stranici objavio “Zbogom Aki”. S njim sam stvarno bio dobar, uvek smo se mi iz Prljavog kazališta i iz Parnog valjka, osim Husa, najnormalnije družili. Hus voli da zapali – rekao je Davorin za Zagreb.Info.

HUS PROGOVORIO O DECENIJSKOJ SVAĐI IZMEĐU DVA BENDA: NIKO IZ PRLJAVOG KAZALIŠTA MI NIJE IZJAVIO SAUČEŠĆE ZBOG AKIJA…

– Još na početku, kad smo imali istog menadžera pa prvu turneju, ja sam se družio s Fumom, vozili smo se s Dadom Topićem u kombiju i sa svima njima nikakvih problema nije bilo, ali Hus, koliko god je visok, još nas je sa veće visine gledao.

– Kasnije mi je postalo jasno, nakon “Crno-belog svijeta” je tu proradila ljubomora, tada smo imali više publike od Bijelog dugmeta na koncertima, a da ne bismo od Parnog valjka. Tako da to stalno traje, on stalno izvlači nešto – dodao je.

GITARISTA PARNOG VALJKA DEMANTUJE SVOG ŠEFA I BRANI PRLJAVO KAZALIŠTE: NAZVAO ME JE BODALEC, SULUDO JE DA SE SVIMA JAVLJAJU…

– Mislio sam da će se pod stare dane čovek smiriti, ali izgleda da je ovo sada njegovo drugo detinjstvo, kreće ispočetka! Kreće u ofenzivu protiv Prljavog kazališta, ide da spominje Akija, a zna vrlo dobro da smo Akija voleli, a njega baš i ne – zaključio je Davorin Bogović.

HL/Izvor: index.hr 

Previous post

Punk legendi ludovanje stiglo na naplatu, kokain mu uništio vid, hoda sa štapom... Igi Pop: Izgleda da mi je istekao rok trajanja... 

Next post

Nestala američka glumica Lindzi Perlman pronađena mrtva, uzrok smrti još nepoznat...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *