Home»Kult»Brajan Mej ima plan: Beatlesima treba film kao što je “Bohemian Rhapsody” kako bi ih klinci zavoleli…

Brajan Mej ima plan: Beatlesima treba film kao što je “Bohemian Rhapsody” kako bi ih klinci zavoleli…

4
Shares
Pinterest Google+
Beatles, Brajan Mej/Photo: printscreen
Beatles, Brajan Mej/Photo: printscreen

Gitarista grupe Queen Brajan Mej veruje da je neophodno da se snimi biografski film o Beatlesima, na način kako je to urađeno sa “Bohemian Rhapsody” njegovog benda.

Film koji obara rekorde od 2018. najuspešniji je te vrste i nesumnjivo je doprineo statusu Queena kao najslušanijeg rok benda na radiju širom sveta, zajedno sa odlukom da se dozvoli korišćenje njihove muzike u reklamama.

POTVRĐENO: SNIMA SE “BOHEMIAN RHAPSODY 2″… OVO SU PRVI DETALJI O NASTAVKU FILMA O GRUPI QUEEN I FREDIJU MERKJURIJU

U novom intervjuu za Express, Mej je rekao da bi Beatlesi trebalo da uživaju bolji status među mlađim ljubiteljima muzike. – Beatlesi su bili naša Biblija – objasnio je on.

– Apsolutno u svakoj fazi njihove karijere i njihovog muzičkog razvoja, bili su modeli za sve nas. I još uvek su za mene, moram da kažem. Volim sve te albume. Za mene su oni najveći. Oni su vrhunac pisanja, izvođenja i etosa rok muzike. Srušili su toliko barijera, mnogo puta su promenili svet. Uvek ću voleti Beatlese bez ikakvih rezervi.

KLINCE NE ZANIMAJU BEATLESI… PREMA ISTRAŽIVANJU AGENCIJE NIELSEN DOKUMENTARAC “THE BEATLES: GET BACK” GLEDALI SU UGLAVNOM STARIJI OD 55 GODINA

On je rekao da se zalaže za snimanje biografskog filma o liverpulskoj četvorci.

– Osećam kao da su nedovoljno zastupljeni u svetu kakav je danas – rekao je Mej.  – Današnja deca ne poznaju Beatelse onoliko koliko bi trebalo. Beatlesi bi trebalo da budu utkani u živote ljudi na način na koji je Queen muzika ovih dana.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Džon Pol Džons uz pomoć 17 muzičara obradio blues klasik koji su proslavili Zeppelini

Next post

Lana Škrgatić objavila obradu balade "Od kada tebe volim", oglasio se i Bajaga...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *