Trenutak kada se mršavi dečak transformisao u superheroja… Pogledajte prvi zvanični trejelr za biografski film “Elvis”

0
74
Baz Luhrmann’s ELVIS/Photo: Warner Bros. promo
Baz Luhrmann’s ELVIS/Photo: Warner Bros. promo

Reditelj Baz Lurman objavio je zvanični trejler za svoj predstojeći biografski film “Elvis”, u kojem Tom Henks glumi menadžera Elvisa Prislija, pukovnika Toma Parkera. Film izlazi 24. juna u Severnoj Americi, a u ostatku sveta 22. juna.

Film istražuje najveći deo Prislijevog života i karijere, od njegovog detinjstva u crkvi do njegovog muzičkog vrhunca i povratničkog koncerta 1968. U jednoj od ključnih scena, pevač izlazi na scenu, neko iz publike mu dobacuje da treba da se ošiša, a Henksov Parker dodaje dramatičnu naraciju: “U tom trenutku sam gledao kako se mršavi dečak transformiše u superheroja”.

Pre trejlera, bilo je poznato nekoliko detalja o priči filma – na primer, nedavni tizer video je pokazao samo nagoveštaje pevačevih zaštitnih znakova scenskih kretnji.

KARIJERU MU VODIO OSNIVAČ GROBLJA ZA KUĆNE LJUBIMCE, LUTKU S NJEGOVIM LIKOM SU OBESILI I SPALILI… I JOŠ NEKOLIKO STVARI KOJE MOŽDA NISTE ZNALI O ELVISU

U novom saopštenju za štampu se navodi:

“Priča se bavi složenom dinamikom između Prislija i Parkera koja se proteže preko 20 godina, od Preslijevog uspona do slave i transformacije u zvezdu bez presedana, u pozadini evoluirajućeg kulturnog pejzaža i gubitka nevinosti u Americi”.

Henksov karakter je ključan za Prislijevu karijeru: pukovnik Parker je uticao na Prislijev život kao menadžer pomogao mu da sklopi ugovor sa RCA, osvoji Holivud… ali bio za njega i mnogo više od toga,

BIO JE 15. DECEMBAR… KRALJ JE IZAŠAO IZ STUDIJA KWKH RADIJA, A VODITELJ JE IZGOVORIO KULTNU FRAZU… EVO KAKO JE NASTAO IZRAZ “ELVIS HAS LEFT THE BUILDING”

U ulozi Prislija je Ostin Batler, čija filmografija uglavnom uključuje sporedne delove u filmovima kao što su “Mrtvi ne umiru” iz 2019. i “Bilo jednom u Holivudu”.

Kada je iste godine najavljivao glumački kasting, Lurman je u izjavi rekao:

– Pažljivo smo tražili glumca sa sposobnošću da dočara jedinstveni prirodni pokret i vokalne kvalitete ove zvezde bez premca, ali i unutrašnju ranjivost umetnika.

Kao i mnogi filmovi nastali tokom pandemije, “Elvis” se suočio sa značajnim kašnjenjima. Proizvodnja u Australiji je zatvorena u martu 2020. nakon što je Henks oboleo od Covid-19 u Australiji; on i njegova supruga Rita Vilson bili su u karantinu dve nedelje pre nego što su se vratili u SAD. Pandemija je odložila snimanje za šest meseci dok se Henks nije vratio da nastavi snimanje u septembru 2020. godine.

Vreme je da pogledamo trejler:

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime