Home»Muzika»Zvanično… Dino Jelusić i Gibonni će pevati sa Parnim Valjkom na koncertu u čast Akija Rahimovskog

Zvanično… Dino Jelusić i Gibonni će pevati sa Parnim Valjkom na koncertu u čast Akija Rahimovskog

5
Shares
Pinterest Google+
Dino Jelusić, Gibonni/Photo: printscreen
Dino Jelusić, Gibonni/Photo: printscreen

Kao što je poznato, Parni Valjak održaće koncert 26. marta u zagrebačkoj Areni u čast Akija Rakihomvskog, koji je preminuo prošlog meseca. Na ovom muzičkom događaju, koji je rasprodat već, nastupiće i novopečeni član grupe Whitesnake – Dino Jelusić.

Mladi muzičar potvrdio je ovu informaciju na društvenim mrežama.

– Sad je službeno pa mogu i ja da objavim. Izuzetno sam počašćen da mogu da objavim poziv da pevam kao gost Parnom Valjku na koncertu u čast Akiju. Aki je i uvek će biti inspiracija za sve koji se žele da se bave muzikom i vladati pozornicom – napisao je Dino.

NOVI ČLAN WHITESNAKE DINO JELUSICK ZA HEADLINER: JEDAN JE ŽIVOT… BOLJE GA PROVESTI HVATAJUĆI SNOVE NEGO ŽIVETI TEK TOLIKO DA ŽIVIŠ

Jelusić je na komemoracij povodom smrti Akija Rahimovskom rekao koliko se divi Parnom Valjku.

– Parni Valjak je bio moj muzički dom, a od 2004. postali su i moj privatni dom. Nakon razgovora s Akijem, sve treme bi nestale, samo je širio pozitivu. Od njega si mogao učiti ne samo kao pevač, već kao osoba. Poznavao sam ga 15 godina. Nestvarno mi je da smo ovde da pričamo u prošlom svršenom vremenu, a ne da slušamo Parni Valjak. Bio je “larger than life” i nadam se da će se u idućih 500 godina pojaviti neko ko će kao on moći preneti čistu pozitivu u samo 75 kila – rekao je tada Dino Jelusić, a prenosi 24sata.hr.

Sad kad je official, mogu i ja objaviti.

26.03. ARENA ZAGREB

Čast mi je biti dio ovog, sve za Akija. 💗 @parnivaljak

Posted by Dino Jelusick on Wednesday, 16 February 2022

Na koncertu je potvrdio da će pevati i Gibonni.

– Prijatelj sam s mladićima iz Parnog Valjka preko trideset godina i to su odnosi koji odavno nisu kolegijalni, nego gotovo porodični. Juče su me nazvali sa željom da im se pridružim na 2-3 pesme na koncertu 26.03. u Areni Zagreb u čast našeg Akija i naravno da sam tu za njih. Sačuvati uspomenu na izvanrednog čoveka i muzičara, odati počast nekome tko je sa srcem kao kuća čitav život samo gradio mostove zaslužuje sve što možemo dati od sebe- napisao je Gibonni na društvenim mrežama.

HL/Izvor: 24sata.hr

Previous post

Antivakserka i glumac kanibal koštaće komaniju Disney mnoooogo para... "Smrt na Nilu" je - noćna mora

Next post

Dani Filt o saradnji sa Edom Širanom: Počeli smo da se družimo, znamo kakav nas izazov čeka...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *