Home»Muzika»Gitarista Parnog Valjka demantuje svog šefa i brani Prljavo kazalište: Nazvao me je Bodalec, suludo je da se svima javljaju…

Gitarista Parnog Valjka demantuje svog šefa i brani Prljavo kazalište: Nazvao me je Bodalec, suludo je da se svima javljaju…

4
Shares
Pinterest Google+
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX

Marijan Brkić reagovao nakon izjave Huseina Hasanefendića Husa da mu niko iz Prljavog kazališta nije izrazio saučešće zbog smrti Akija Rahimovskog.

Husein Hasanefendić Hus iz Parnog Valjka izjavio je da mu niko iz grupe Prljavo kazalište nije izrazio saučešće zbog smrti kolege Akija Rahimovskog.

– Ja s njima nemam nikakav problem, ali baš i nema neke komunikacije. Pa evo, ne znam, Aki je preminuo, ni pisma, ni razglednice. Meni niko nije izrazio saučešće, neću grešiti dušu, ne znam… – rekao je Hus.

HUS PROGOVORIO O DECENIJSKOJ SVAĐI IZMEĐU DVA BENDA: NIKO IZ PRLJAVOG KAZALIŠTA MI NIJE IZJAVIO SAUČEŠĆE ZBOG AKIJA…

Ipak, oglasio se Marijan Brkić, gitarista Parnog Valjka, koji je ispričao da se Mladen Bodalec iz Prljavog kazališta njemu javio.

– Jasno i glasno sam rekao momcima iz benda da me je nazvao Mladen Bodalec i da je svima iz Parnog Valjka izrazio saučešće. U svoje ime i u ime Prljavog kazališta. Verujem da Hus to nije čuo, da je bio u svojim mislima, i žao mi je zbog toga, jer sad je to ispalo pomalo nespretno. Bodalec i ja živimo u istom kvartu, znamo se decenijama, svirali smo zajedno, dobri smo si i najnormalnija je stvar da se javi i inače, a kamoli u takvoj situaciji. Suludo je očekivati da će Bodalec ili Prljavci kao bend nazivati svakog člana Parnog valjka i svakome posebno izraziti saučešće – rekao je Brkić za 24sata.hr.

HL/Izvor: 24sata.hr

Previous post

Sting otkazao koncert u Sarajevu, doći će (možda) na jesen

Next post

Hoću da budem kao Al Paćino... Slavni glumac oduševio svet plesom na ulici, ako već mora da se ostari - nek bude ovako

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *