Umetnićki ansambl Stanislav Binički, Tanja Bošković i Jovan Maljoković specijalni gosti Beti Đorđević 19. februara u Kombanku

0
132
Beti Đorđević/ Photo: AleX
Beti Đorđević/ Photo: AleX

Jazz diva Beti Đorđević, svoj 76. rođendan i 50 godina uspešne karijere proslaviće koncertom koji će biti održan u subotu, 19. februara u Kombank dvorani.

Pod sloganom “Neka srce kuca jače”, Beti je rešila da publici pokloni specijalnu set listu koja na najbolji način rezimira karijeru dugu čak pet decenija – mešavina jazza, soula, bluesa i popa pružiće prisutnima jedinstven doživljaj koji se retko viđa i čuje na današnjim koncertima.

Poznata po sjajnom rasponu vokala i sofisticiranosti izvođenja, pevaćica priznaje da ipak ima tremu:
– Nije lako pripremiti šou koji obuhvata pola veka karijere – preda mnom je veliki izazov i ogromna odgovornost. Želim da publika uživa u svakom tonu i da ovo bude jedan od onih koncerata koji se pamte! Pored svojih najvećih hitova, izvešću i numere koje sam uradila za druge autore, a posebno zadovoljstvo mi je što će mi se na bini pridružiti Tanja Bošković, Jovan Maljoković i umetnički ansambl Stanislav Binički.

Orkestar Binički/ Photo: Promo
Umetnički ansambl Stanislav Binički/ Photo: Promo

Ulaznice za koncert Beti Đorđević možete da kupite na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Koncert se održava u skladu sa propisanim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije i za praćenje istog potrebna vam je samo ulaznica.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime