Bred Pit im napravio kuće posle uragana Katrina, oni ga sada tuže…

0
191
Oglasi
Bred Pit/Photo: Promo
Bred Pit/Photo: Promo

Nakon što je uragan Katrina pogodio Nju Orleans 2006. godine, glumac Bred Pit osnovao je neprofitnu fondaciju koju je nazvao Make It Right kako bi pomogao onima koji su ostali bez domova.

Odlučili su iznova sagradie kuće onima koji su živjeli u delu Nju Orleansa koji se zove Lower Ninth Ward. Godine 2008. sagrađeno je više od 100 kuća, da bi 10 godina kasnije bila podignuta tužba protiv fondacije, a u ime stanara tih kuća. U tužbi se navodi kako su kuće plesnive, pune termita i loše izgrađene. Advokat Ron Ostin zastupa stanare a tužio je fondaciju za prevaru i nepoštovanje potpisanog ugovora.

PONOVO ŽIVI STUDIO U KOME SU SNIMALI PINK FLOYD, THE CURE, AC/DC, RAMMSTEIN… “KRIV” JE – BRED PIT

Cela stvar je na sudu a u novom intervjuu advokat Ostin izjavio je kako im je Bred Pit, u ime fondacije, prodao lažna obećanja.

– Verovali su Bredu Pitu – izjavio je Ostin za portal Newsnation dodajući – Verovali su u san koji im je prodao. Nažalost, ono što su dobili bila je gomila lažnih obećanja. Dobili su život u trulim kućama koje treba da budu srušene i nanovo izgrađene.

DA LI SE ISPALIO ILI NE? BRED PIT ODBIO “MATRIX” DA BI SNIMIO “FIGHT CLUB”

Ostin tvrdi kako je fondacija zatvorila svoje kancelarije, ali on će se svakog dana boriti da ih privede na sud gde bi trebalo da odgovore šta je pošlo u pogrešnom smeru i kako misle da sve to isprave.

Pošto je 2018. godine podignuta tužba, advokati Breda Pita pokušali su da distanciraju slavnog glumca od fondacije Make It Right i tražili su da se njegovo ime izdvoji iz celog slučaja tvrdeći kako on nije odgovoran za građevinske radove.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime