Bob Seget je ubijen? Stručnjaci tvrde: Za takvu povredu glave potreban je udarac bejzbol palicom…

0
126
Oglasi
Bob Seget/Photo: instagram printscreen
Bob Seget/Photo: instagram printscreen

Glumac i komičar Bob Seget preminuo je početkom januara, a pre nekoliko dana potvrđeno je da je uzrok smrti bila povreda glave koju nije ni primetio.

Sada su se medijima javili stručnjaci koji smatraju da je to morao biti puno jači udarac nego što se mislilo.

KOMIČAR BOB SEGET PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI, NEKOLIKO SATI POSLE NASTUPA U STENDAP KLUBU…

Prema obdukcijskom izveštaju, Saget je pao unazad i udario se u potiljak, a njegova smrt proglašena je nesrećom. Ipak, neurohirurg Sanjaj Gupta pita se koliko je temlejno istražena njegova smrt i šta je uzrokovalo tako jak udarac u glavu.

– Mislim da obdukcija otkriva mnogo više i da to nije bio samo nevini udarac glavom. Kada čitate izveštaje obdukcije, može se tako činiti, ali radilo se o značajnijem udarcu u glavu – rekao je neurohirurg za CNN.


View this post on Instagram

A post shared by Bob (@bobsaget)

– Potrebno je puno snage da lobanja zadobije toliko oštećenje. Sudeći po svemu, osoba koja ima povrede poput Segeta trebalo je da padne niz stepenice ili ju je čak mogao udariti automobil. Nažalost, nikada nećemo saznati šta se tačno dogodilo. Mogu samo da kažem da je za ovakvu povredu potreban udarac bejzbol palicom – tvrdi Gupta.

Njegova izjava izazvala je brojne teorije zavere na Twitteru, a brojni Segetovi fanovi veruju da je komičar ubijen i da njegovu smrt treba da istraži policija.

“Moram da priznam da je smrt Boba Segeta s ekstremnom traumom lobanje i povredama orbite kostiju, kako je prijavljeno, odmah izazvala sumnje na ubistvo”, “K je ubio Boba Segeta?”, “Bob Seget je ubijen”, samo su neki od komentara korisnika koji nisu baš uvereni da je obdukcijski izveštaj istinit.

“Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno i otišao je da spava”, napisala je njegova porodica u saopštenju pre nekoliko dana, a obdukcija je potvrdila da nije imao opojnih sredstava u krvi u trenutku smrti.

HL/Izvor: index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime