Odabran glumac koji će igrati Boba Marlija u biografskom filmu o najvećoj reggae zvezdi ikada

0
62
Bob Marli/ Photo: Facebook @bobmarley
Bob Marli/ Photo: Facebook @bobmarley

Britanski glumac Kingsli Ben-Adir glumiće Boba Marlija u biografskom filmu o legendarnoj reggae zvezdi, a režiraće ga Reinaldo Markus Grin čiji je aktuelni film “Kralj Ričard” nominovan za Oskara za najbolji film.

BOB MARLI JEDNOM PRILIKOM DAO JE MUŠKARCIMA NAJBOLJI LJUBAVNI SAVET IKADA: MOŽDA JOJ NEĆEŠ BITI PRVI, NI POSLEDNJI, NI JEDINI…

Prvi put je objavljeno još 2018. godine da je biografski film, koji producira Zigi Marli, u pripremi, pre nego što je prošle godine otkriveno da je Reinaldo Markus Grin reditelj.

Kingsli Ben-Adir - One Night in Miami, promo
Kingsli Ben-Adir – One Night in Miami, promo

Kingsli Ben-Adir, koji je glumio aktivistu Malkolma X u filmu “One Night in Miami”, igraće Boba Marlija u još nenaslovljenom filmu u produkciji Paramount Pictures. U razgovoru za Collider prošle godine, Grin je otkrio da će se film fokusirati na snimanje Marlijevog albuma “Exodus” sa The Wailersima, koji je snimio pošto se preselio u London nakon neuspešnog pokušaja atentata na njega na Jamajci.

BOB MARLI JE LAGAO O TOME KO JE NAPISAO “NO WOMAN, NO CRY”… IZ JEDNOG NEVEROVATNO DIRLJIVOG RAZLOGA

Povodom rada na biografskom filmu o Bobu Marliju, reditelj filma Reinaldo Markus Grin je izjavio:

– Zigi Marli je producent filma i glavna okosnica zbog čega radimo puno parom. Pozvao sam i Zaka Bajlina s kojim sam sarađivao na filmu ‘Kralj Ričard’ da mi pomogne da raspišemo scenario, što je sjajno jer sam ponovo uspeo da okupim naš tim. Nadamo se da ćemo uskoro imati scenario. Stvarno sam uzbuđen zbog toga.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime