Home»Film»Objavljen trejler za film “Potpaljivačica”, novu adaptaciju remek-dela Stivena Kinga

Objavljen trejler za film “Potpaljivačica”, novu adaptaciju remek-dela Stivena Kinga

4
Shares
Pinterest Google+
Potpaljivačica/Photo: promo
Potpaljivačica/Photo: promo

U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenata filma “Nevidljivi čovek”, devojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.

Više od deset godina, roditelji Endi (Zak Efron) i Viki (Sidni Lemon) su u bekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli (Rajan Kira Armstrong) iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen neverovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje.

KAD STIVEN KING HVALI… DA LI SE TREBA RADOVATI, ILI ZABRINUTI?

Endi je naučio Čarli kako da ublaži svoju moć, koju pokreće bes ili bol. Ali pošto Čarli napuni 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolisati.

Potpaljivačica, plakat
Potpaljivačica, plakat

Nakon što jedan incident otkrije lokaciju porodice, misteriozni operativac (Majkl Grejejes) je raspoređen da zarobi porodicu i uhvati Čarli jednom zauvek. Čarli ima drugačije planove.

Film je u bioskopima od 12. maja.

Da podsetimo, prva adaptacija legendarnog Kingovog romana snimljena je 1984. reditelj je bio Mark Lester, a malu Čarli igrala je Dru Barimor. Pored nje,  u ostalim ulogama bili su Dejvid Kito, Fred Džouns, Heder Loklir, Martin Šin… Podsetite se i ovog sjajnog filma:

Previous post

Vraća se "Futurama"... Tu su i Fraj i Lila i (možda) Bender

Next post

Ted Nudžent protiv Nila Janga: On je naduvano đubre pilećeg mozga... totalna propalica

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.