Biće i treće sezone “Euforije”, Zendaja poručila kritičarima: Ovo nije moralna priča…

0
142
Oglasi
Euphoria/Photo: printscreen
Euphoria/Photo: printscreen

Strani mediji javljaju da je u planu snimanje treće sezone hit serije “Euforija”. HBO se odlučio na ovaj potez zbog planetarnog uspeha ove tinejdž drame.

Iako postoje lične trzavice između glumaca, izgleda da su makar na kratko uspeli da ih prebrode.

– Veoma smo ponosni zbog toga sto sarađujemo sa ovom nadarenom i veoma talentovanom ekipom, ali i veoma uzbuđeni što nastavljamo naše putovanje sa njima – izjavila je Frančeska Orsi, izvršna predsednica HBO produkcije, u saopštenju za medije.

U isto vreme, Zendaja je odgovorila kritičarima serije “Euforija” koji osuđuju srednjoškolsku dramsku seriju nagrađenu Emmy nagradom zbog veličanja upotrebe droga.

SEX, DROGA, NASILJE I STRAH… “TAJNI RECEPT” ZBOG KOJEG DRUGA SEZONA “EUFORIJE” RUŠI SVE REKORDE GLEDANOSTI

Naime, organizacija koja se bavi edukacijom za prevenciju zloupotrebe droga (D.A.R.E.) je prošlog meseca kritikovala pomenutu seriju zbog “pogrešnog prikazivanja upotrebe droga među učenicima srednjih škola”.

Euphoria/Photo: printscreen
Euphoria/Photo: printscreen

– Naša serija ni na koji način nije moralna priča koja uči ljude kako treba da žive svoj život ili šta bi trebalo da rade – rekla je Zendaja za Entertainment Weekly.

– Ako ništa drugo, namera koja stoji iza ‘Euforije’ jeste da, nadamo se, pomognemo ljudima da se osećaju malo manje usamljeno u svom iskustvu i svom bolu, da osete da nisu jedini koji prolaze kroz tako nešto – objasnila je glumica popularne serije čija je druga sezona u toku.

Zendaja kaže da je mnogo osoba, različitih uzrasta i životnih puteva, koji su se pronašli u seriji i poistovetili sa Ru i njenom pričom.

D.A.R.E. u svojoj izjavi tvrdi da “Euforija” umesto da produbi želju svakog roditelja da zaštiti svoju decu od potencijalno užasnih posledica zloupotrebe droga i drugog visokorizičnog ponašanja, HBO-ova televizijska drama, “bira da veliča i pogrešno prikazuje upotrebu droga, zavisnost, anonimni seks, nasilje i druga destruktivna ponašanja kao uobičajena i široko rasprostranjena u današnjem svetu”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime