Home»TV»Preporuka»Stigla nova verzija filma “Čovek koji je pao na Zemlju”, Bil Naj kao Dejvid Bouvi… pogledajte trejler

Stigla nova verzija filma “Čovek koji je pao na Zemlju”, Bil Naj kao Dejvid Bouvi… pogledajte trejler

5
Shares
Pinterest Google+
Bil Naj, Dejvid Bouvi - The Man Who Fell To Earth
Bil Naj, Dejvid Bouvi – The Man Who Fell To Earth

Britanski glumac Bil Naj igra u novoj verziji TV serije “Čovek koji je pao na Zemlju” ulogu koju je ostvario Dejvid Bouvi u originalnoj verziji istoimenog filma iz 1976. godine.

Klasični naučno-fantastični film, zasnovan na istoimenom romanu Voltera Tevisa iz 1963., obeležio je jednu od Bouvijevih najupečatljivijih uloga kao Tomasa Džeroma Njutona – vanzemaljaca koji se predstavlja kao čovek u pokušaju da spase svoju planetu.

BOUVIJEV “ČOVEK KOJI JE PAO NA ZEMLJU” USKORO KAO STRIP

Najt glumi Njutona, dok uz njega još igraju i Čuetel Edžiofor, Naomi Haris i Rob Dilejniy.

– Bila mi je čast što sam pozvan da igram ulogu Tomasa Džeroma Njutona koju je neprevaziđeni Dejvid Bouvi proslavio – rekao je Naj u izjavi za Deadline.

– Radovao sam se i što ću ponovo raditi s Čuetelom i Naomi. Mislim da je priča sjajna i briljantno ispričana. Ja sam entuzijasta za serije koje ekstrapoliraju iz trenutne tehnologije i daju nam uverljive uvide u moguću blisku budućnost. To je važna priča koja, osim što je vrlo zabavna, raspravlja o ključnim pitanjima našeg vremena. Volim da mislim da bi autori originalnog filma aplaudirali Aleksu Kurtcmanu i Dženi Lumet zbog njihovog maštovitog odvažnog i maštovitog pristupa i poštovanja prema originalu.

NOVČIĆ S LIKOM DEJVIDA BOUVIJA PUTOVAO U SVEMIR I VRATIO SE…

TV adaptacija ovog dela je prvi put najavljena 2019. godine i to od strane Aleksa Kurcmana koji je ranije radio na “Zvezdanim stazama” i Dženi Lumet koja je radila “Rejčel se udaje”. Nova tv serija “Čovek koji je pao na Zemlju” trebalo bi da istraži sledeće poglavlje priče iz romana i da bude svojevrsni nastavak filma.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Roni Vud otkrio svoju džinovsku apstraktnu sliku Stonesa na bilbordu u Londonu i objasnio zašto je na svakom njegovom delu Mik Džeger - kao od majke rođen

Next post

Koncert u čast Dragoljuba Đuričića 24. februara u Ateljeu 212: Na sceni YU grupa, Kerber, Vlatko, Čutura...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *