Elemental se posle dve godine pokrenuo – “Dvojkom”

0
39
Elemental/ Photo: Kristijan Smok
Elemental/ Photo: Kristijan Smok

Dve godine posle objave pandemijskog albuma “Ilica”, Elemental zatvara krug svojom novom poletnom pesmom “Dvojka”.

Kombinacijom elemenata koji donose pozitivnu atmosferu, gitarskim uvodom i vitalnim ritmom, Elemental usred zime prkosi užasima januarske depresije i u drugi mesec 2022. ulazi apsolutno vedro i zaigrano.

Svima nam nedostaje bliskost, zagrljaj i da nekoga jednostavno uhvatimo za ruku. Ovu nit vodilju kamerom je savršeno uhvatio dugogodišnji saradnik benda, Kristijan Smok, koji je režirao spot za “Dvojku”. Crno-belom tehnikom prati dvoje mladih skejtera koji jedre gradom na svojim daskama u potrazi za balansom i bliskošću, s potrebom za dodirima u vremenu distance. Nemoguće je ne primetiti njihove senke. Ali, da nema sunca, ne bismo videli ni senke, zar ne?

Elemental/ Photo: Kristijan Smok
Elemental/ Photo: Kristijan Smok

– Lepo je kad je čovek samostalan i kad stoji na svojim nogama, kad zna kuda ide i kad radi na sebi, ali je nekako slađe kad imaš nekoga ko ti je oslonac i kome si ti oslonac, nekoga ko s tobom može da podeli dane, bilo da se radi o ljubavnom, prijateljskom, poslovnom, kakvom god odnosu. Sada, više nego ikada nam je kristalno jasno koliko nam treba naše društvo, koliko trebamo jedni druge i koliko nam zapravo nedostaje prisutnost druge osobe. Nadam se da će ljudi pronaći neku svoju definiciju naše Dvojke – prokomentarisala je novu pesmu Mirela Priselac Remi.

S njom se složio i reditelj Kristijan Smok:

– U dvoje je sve lepše, kako život, tako i skateboarding. Drago mi je da smo uspeli da uklopimo skateboarding s ovom pesmom.

“Dvojka” je pesma kojom Elemental osnažuje i bend vas poziva da uz hešteg #svisuudvojci na društvenim mrežama objavite na koje sve načine u ovo vreme pokazujete ljubav svojoj dvojci (nemojte čekati Dan zaljubljenih, volite se svaki dan!). Najkreativnije će bend nagraditi poklon paketom.

Pogledajte spot za “Dvojku”:

HL/Izvor: soundguardian.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime