Maya Sar objavila novi singl u saradnji s Plan B Fondacijom… Poslušajte “Vjetar”

0
181
Oglasi
Plan B, Maya Sar/Photo: YouTube printscreen
Plan B, Maya Sar/Photo: YouTube printscreen

Maya Sar, jedna od najpoznatijih kantautorki u regionu, predstavila je svoju novu pesmu “Vjetar”. Pesma je nastala kao rezultat saradnje s Fondacijom Plan B čiji je cilj pomoć muzičarima, o čemu smo već pisali.

– Plan B Fondacija bogatija je za još jednu lepu pesmu. Jako sam ponosan na Mayu koja je svojom interpretacijom i stihovima ulepšala našu pesmu – rekao je autor muzike i osnivač Plan B Fondacije, Zoran Konević i dodao: – Moram da se zahvalim i Vojislavu Aralici, aranžeru pesme, koji je odabrao baš ovu moju pesmu i predložio Mayi da za nju napiše stihove. Posle pesme ‘Zrno čarolije’ Zvonimira Đukića Đuleta i ‘Zagledan’ Dragog Jelića, naša Fondacija predstavila je još jednu divnu pesmu. Radujemo se i svim ostalim singlovima sjajnih muzičara koje će zajednički objaviti Tesla Music i Croatia Records na čelu sa Želimirom Babogredcem. Pesma ‘Vjetar’ pun je pogodak.

DESILO SE “ZRNO ČAROLIJE”…  MUZIČARI KONAČNO IMAJU – PLAN B

Da je pesma pun pogodak, misli i Mayina brojna publika koja je odmah psole premijere lyric spota na YouTubeu ostavila pregršt lepih komentara. Reč je o pitkoj pop pesmi koja govori o ljubavi iz navike i trenutku kad čovek shvati da mora da krene dalje, a u Mayinoj uverljivoj interpretaciji osvaja već na prvo slušanje.

DRAGI JELIĆ U NOVOJ PESMI PLAN B FONDACIJE “ZAGLEDAN”…

Maya iza sebe ima bogato muzičko iskustvo, a njena popularnost počela je da raste posle predstavljanja Bosne i Hercegovine na Evrosongu 2012. godine s pesmom “Korake ti znam”. Osnivačica je regionalnog humanitarnog projekta “Moj je život moja pesma” (Nina Badrić, Aleksandra Radović, Karolina Gočeva), nagrađenog Zlatnom plaketom Internacionalne lige humanista dr. Elizabet Rehn u Briselu i proglašenim najboljim projektom Evropske asocijacije za borbu protiv raka (ECCA) 2014. godine.

– Izuzetna čast mi je da budem deo projekta koji ima tako plemeniti cilj i mislim da osobe iz javnog života treba da koriste svoj glas u svrhu promovisanja pozitivnih projekata kao što je Ppaln B Fondacija. Sigurna sam da će i singl ‘Vjetar’ pomoći u ostvarivanju našeg zajedničkog cilja – objasnila je Maya.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime