Home»Muzika»A kako drugačije…? Orthodox Celts za Dan Svetog Patrika u Domu omladine

A kako drugačije…? Orthodox Celts za Dan Svetog Patrika u Domu omladine

4
Shares
Pinterest Google+
Orthodox Celts (Arsenal fest 2021)/ Photo: AleX
Orthodox Celts (Arsenal fest 2021)/ Photo: AleX

Tradicija se nastavlja: grupa Orthodox Celts će ponovo okupiti svoju vernu publiku da zajedno proslave Dan Svetog Patrika.

Omiljeni “sprski Irci” vraćaju se u omiljenu koncertnu salu i 17. marta u Amerikani Doma omladine održaće veliki beogradski koncert, na kojem će izvesti dobro poznate hitove iz svoje duge i uspešne karijere, ali i započeti obeležavanje 30. rođendana benda.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda i onlajn, po ceni od 1.200 dinara.

Grupa Orthodox Celts osnovana je 1992. godine, a prvi koncert na Dan Svetog Patrika održali su već 1993, i tako nose titulu benda sa najdužom specifičnom muzičkom tradicijom u srpskom rokenrolu – Kelti su jedini bend koji je od svog nastanka svake godine na isti dan održavao koncert, sve do početka pandemije.

Frontmen benda, Aca Seltik, povodom predstojećeg koncerta kaže:

– 17. marta biće pune tri godine otkako nismo svirali naš najvažniji koncert i otkad nismo proslavili naš najvažniji praznik. Sve što se događalo za tih više od 1000 dana, ali i neki događaji pre toga, su nas naučili da nikada ne možemo sa sigurnošću da znamo šta sutra donosi. Ali, zato znamo da je sada, posle svega, svaki trenutak koji živimo u sadašnjosti neprocenjiv i da svaki koncert, uvek i svuda, a naročito na Dan Svetog Patrika, mora da bude najbolji ikada i da se svako od nas, koji to doživljavamo kao neodvojivi deo sebe, raduje kao nikada to tada. I na bini i ispred nje. Vidimo se u Domu omladine Beograda 17. marta, da zajedno započnemo proslavu tridesetogodišnjice Kelta. Srećan nam svima Saint Patrick’s Day!

Previous post

Spotify već izgubio dve milijarde dolara vrednosti zbog skandala sa Jangom i Roganom, a sada se oglasio i Džejms Blant... u svom stilu

Next post

Ovo su 10 najprodavanijih albuma rok muzike svih vremena... o ovim brojkama danas se samo sanja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *