Home»Muzika»Tradicija se nastavlja… Josipa Lisac 14. maja u Kombank dvorani

Tradicija se nastavlja… Josipa Lisac 14. maja u Kombank dvorani

5
Shares
Pinterest Google+
Josipa Lisac/ Photo: AleX
Josipa Lisac/ Photo: AleX

Muzička diva Josipa Lisac vraća se pred beogradsku publiku, koncertom u subotu, 14. maja u Kombank dvorani.

Josipa je prethodnih godina (izuzev prošle, zbog pandemije), koncerte u srpskoj prestonici tradicionalno održavala na Dan zaljubljenih (ujedno i na svoj rođendan), a sada će obogatiti koncertnu ponudu Beograda u prolećnim danima.

Beograđane će još jednom podsetiti na antologijski značaj njenog debitanstkog albuma “Dnevnik jedne ljubavi”, gde su zabeležene nezaboravne “O jednoj mladosti”, “Srela sam se s njim”, “Ležaj od suza”, kao i na sve ostalo što joj je utemeljilo pozicije na regionalnoj sceni – “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Danas sam luda”…

Josipa Lisac/ Photo: AleX
Josipa Lisac/ Photo: AleX

Josipa, koja je koncertom u Lisinskom obeležila 30 godina od smrti životnog partnera i autora ključnih numera u karijeri, Karla Metikoša, istakla je da su te nezaboravne pesme “njihova deca”:
– Karlova smrt se dogodila 10. decembra 1991, ali je on meni ostavio ogromnu muzičku baštinu. Ja je i danas promovišem, nastavljam, živim, ne dam.

O periodu pandemije kaže proslavljena umetnica kaže:
– Samoizolaciju sam podnosila sjajno. Volim da budem sama sa sobom u društvu, pa mi to, nekako, nije teško palo. Ja, zapravo, i živim u samoizolaciji. Imam mnogo prijatelja, nisam nedruštvena, ali, kad sam kod kuće, to su mi trenuci odmora.

Ulaznice za beogradski koncert Josipe Lisac 14. maja po cenama od 2.500, 2.900 i 3.300 dinara možete da nabavite na blagajni Kombank dvorane i na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Previous post

Svetlosna čarolija i ove godine u Beogradu i Novom Sadu... Kineski festival svetla od 31. januara do 13. februara

Next post

Nikolas Kejdž: Ja sam darker, kućni ljubimac mi je vrana koja govori i koja me stalno vređa...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *