Kraljičina garda odala počast Mitu Loafu… Pogledajte njihovu verziju  “I’d Do Anithing for Love…” izvedenu ispred Bakingemske palate

0
71
the Queen’s Guard/Photo: shutterstock
the Queen’s Guard/Photo: shutterstock

Nedavno preminuli muzičar Mit Loaf dobio je pravu kraljevsku počast prošlog vikenda kada su muzičari iz Kraljičine garde izveli duvačku verziju njegove kultne “I’d Do Anithing for Love (But I Won’t Do That)” ispred Bakingemske palate u Londonu.

Pevač i glumac preminuo je u 74. godini 20. januara, što je dovelo do ogromnog broja počasti iz rok sveta i šire.

ČOVEK KOJI JE OD MIT LOAFA (ALI NE SAMO OD NJEGA) “NAPRAVIO” SVETSKU ZVEZDU BIO JE – SRBIN…

Na snimku koji je nastao ispred kapije Bakingemske palate, šlanovi orkestra Kraljičine garde, obučeni u svoje čuvene uniforme i sa šubarama od medveđe kože, izvode svoj aranžman hita iz 1993. Preuzeta sa albuma “Bat Out of Hell II: Back Into Hell” iz iste godine, pesma je dostigla broj 1 u 28 zemalja, postala platinasta u SAD i osvojila Grammy za najbolje rok vokalno izvođenje.

HAUARD STERN: MIT LOAF JE BIO UVUČEN U NEKI ČUDAN JE***I KULT… GOVORIO JE DA BI RADIJE UMRO NEGO ŠTO BI UZEO VAKCINU. I SADA JE MRTAV…

Kraljičina garda – poznata i kao Britanska garda i Queen’s Life Guard – dobro je poznata po svojoj disciplini, jer je obučena da ledeno mirno stoji na ulazima kraljevskih rezidencija. Članovi, odabrani zbog svoje visine i inteligencije, su potpuno operativni vojnici, iako njihovo oružje obično nije napunjeno. Jedinica postoji najmanje od 1660-ih.

Pogledajte kako su oni odali počast američkom rokeru:

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime