Home»Life Story»Brajan Mej i glumica Mez Marej pomogli dečaku da pronađe svoju izgubljenu gitaru…

Brajan Mej i glumica Mez Marej pomogli dečaku da pronađe svoju izgubljenu gitaru…

4
Shares
Pinterest Google+
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen

Brajan Mej sprijateljio se sa britanskom glumicom Mez Marej kada je počela da se pojavljuje u Queen mjuziklu “We Will Rock You”, davne 2004. Izgubljena i ponovo pronađena interakcija na društvenim mrežama između dvoje prijatelja sada je pomogla jednom mladom gitaristi da vrati svoj dragoceni posed.

BRAJAN MEJ POZIVA NA PROTESTE PROTIV “AROGANCIJE, NEZNANJA I NEPOŠTENJA” VLADE BORISA DŽONSONA

Marej, upoznata sa londonskim pozorišnim kvartom West End nakon što je radila na nekoliko produkcija tokom godina, znala je da gitara koja je još uvek u koferu ne pripada produkciji, pa je 14. januara fotografiju klasične gitare Alhambra postavila na internet tražeći pomoć da je vrati vlasniku.

Označila je Meja, a gitarista grupe Queen podelio je priču da svojih 2,9 miliona pratilaca na Instagramu i pitao da li neko od njih zna ko je vlasnik. Da gitara ne bi dospela u ruke potencijalnih lopova, Mej se pobrinuo da zatraži odgovarajuću identifikaciju notnih zapisa unutar kutije.

Na kraju je vest koja je potekla od legendarnog gitariste stigla i do osmogodišnjeg Emersona Lija Bankrofta koji je tačno identifikovao Harija Potera i notne zapise iz “Ratova zvezda” u kućištu, i tako vratio izgubljenu gitaru.

Guitar World je objavio da je Marej upoznala dečaka u Teatru Novelo, gde ona trenutno igra glavnu ulogu Done u “Mamma Mia!”, kako bi mu vratila gitaru, a Mej se javio putem Zooma da pozdravi Bankrofta.

BRAJAN MEJ O SVOJOJ VEŠTINI SVIRANJA GITARE: NISAM NI BLIZU EDIJA VAN HEJLENA, STIVA VAIJA ILI DŽOA SATRIANIJA

Mej se kasnije na Instagramu oglasio fotografijom Mez Marej i srećnog vlasnika gitare. 

Ovo verovatno neće biti jedini put u 2022. da Mej izmami osmeh na licima dece. Ove nedelje debituje u BBC emisiji “Andy and the Band”, u kojoj igra ulogu “Kuma roka”.

Epizoda je već dostupna na BBC iPlayeru i emituje se na CBBC kanalu. Mej takođe svira gitaru u pesmi “Planet Rock”, koja će biti objavljena 18. februara.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Bes u kombinaciji sa razočaranjem... Skunk Anansie objavili novi singl

Next post

Došao na pravo mesto... Din Devlin u Srbiji snima SF seriju "The Ark"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *