Kanje Vest hoće procenat od zarade paparazzo fotografa…

0
82
Kanje Vest/Photo: YouTube printscreen
Kanje Vest/Photo: YouTube printscreen

Kanje Vest je na meti paparazza već godinama, možda i najbitniji deo poslovanja mu je da kontinuirano bude u centru pažnje, ali sada želi i deo prihoda koje oni zarađuju na njemu.

– Daćete mi procenat. Zapamtite moje reči – rekao je Kanje Vest jednom od paparazza koji su ga dočekali na aerodromu s obzirom na to da nije dao svoju dozvolu za snimanje. – Sada možeš da me snimaš bez da me plaćaš. Ali, promeniću to. Ne govorim o tome na negativan način. Nego je trenutno samo s jedne strane. Vi možete da nas pratite, možete da stojite ispred hotela u bilo koje vreme, a ne dajete nama i našoj deci procenat od onoga što zaradite na nama, a ja ću to promeniti.

KANJE VEST NOVIM ALBUMOM GAZI REKORDE… ZA JEDAN DAN – 60 MILIONA STREAMOVA

– Moja pojava je nešto na čemu bi trebalo da zarađujem – Kanje je nastavio. – Svi moramo zajedno da zaradimo novac. Više je ljudi u svetu, više je novca u svetu. Ne može to biti jednostrana stvar. Čuj, ako sam sa svojom decom i ne želim da me snimaju, onda je to nešto što bi trebalo da se poštuej. U redu je, možemo zajedno da zaradimo na tome, ali moramo da imamo dogovor.

BACIO GREMMY NAGRADU U WC ŠOLJU I OBJAVIO BROJ TELEFONA UREDNIKA FORBESA… KANJE VEST, DEVOJČAKO DON KIHOT

Kanje je onda pomenuo spornu situaciju s obožavaocem koji je želeo autogram, a kojeg je nedavno napao tvrdeći da nije obožavalac, nego oportunista koji pokušava da zaradi na njegovom imenu, pa paparazzo fotografu rekao:

– Poštujem tvoj posao. Moj otac je bio fotograf za novine, ali mi Amerikanci  moramo da se poštujemo. Moramo da vratimo ponos u ovoj državi.

Da li je slavni muzičar samo trolovao fotografa ili stvarno namerava da napravi revoluciju u odnosima između zvezda i paparazza, saznaćemo uskoro.

HL/Izvor: muzika.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime