Hauard Stern: Mit Loaf je bio uvučen u neki čudan je***i kult… govorio je da bi radije umro nego što bi uzeo vakcinu. I sada je mrtav…

0
143
Oglasi
Hauard Stern/Photo: YouTube printscreen
Hauard Stern/Photo: YouTube printscreen

Hauard Stern pozvao je porodicu Mit Loafa da progovori o vakcinama posle smrti kultnog rokera ranije ovog meseca. Mit Loaf  preminuo je 20. januara. TMZ je tada izvestio da je pevač bio “ozbiljno bolestan od Covida” i da je “njegovo stanje brzo postalo kritično”. Za sada nije poznato da li je Mit Loaf bio vakcinisan protiv Covida ili ne.

ERIK KLEPTON IMA NOVU TEORIJU: LJUDI SE VAKCINIŠU PROTIV COVIDA-19 ZBOG – MASOVNE HIPNOZE

Pevač je svojevremeno osporio mere protiv pandemije u intervjuu za The Pittsburgh Post-Gazette u avgustu 2021. godine, rekavši:

– Grlim ljude usred Covida. Razumeo sam zaustavljanje života na kratko, ali oni ne mogu da nastave da zaustavljaju život zbog politike. Život nam je prestao zbog politike.

Kada je novinar odgovorio: “O, Bože. Oni nas kontrolišu”, Mit Loaf je dodao: “Da, znam. Ali mene ne. Ako umrem, umreću, ali neću biti kontrolisan”.

Mit Loaf/Photo: facebook@MeatLoaf
Mit Loaf/Photo: facebook@MeatLoaf

Stern je koristio svoju radio emisiju SiriusXM tokom poslednjih nekoliko meseci da osudi antivaksere. Govoreći o smrti Mit Loafa, Stern je ove nedelje (kako prenosi Uproxx) rekao:

– Jadni Mit Loaf je bio uvučen u neki čudan jebeni kult. I nekako je zaista verovao u to – dao je izjavu: “Radije bih umro kao slobodan čovek nego da uzmem tu vakcinu”. A sada je mrtav!

Očigledno u taboru onih koji veruju da je Mit Loaf bio protiv vakcina, Stern je potom pozvao porodicu pokojnog pevača da progovori o tome:

– Voleo bih da porodica izađe i kaže: ‘Znate, kada je Mit Loaf ležao tamo u bolnici i nije mogao da diše, rekao je: “Pogrešio sam. Trebalo je da uzmem vakcinu”. Kao i svi ovi antivakseri, svi oni na kraju kažu: “Pogrešio sam”.

ČOVEK KOJI JE OD MIT LOAFA (ALI NE SAMO OD NJEGA) “NAPRAVIO” SVETSKU ZVEZDU BIO JE – SRBIN…

Prošle nedelje Stern je dospeo na naslovne strane nakon što je podelio svoje uverenje da bolnice ne bi trebalo da primaju pacijente koji nisu vakcinisani protiv Covida. Radio voditelj je rekao antivakserima:

– Vreme je da se to desi. U mojoj Americi, sve bolnice bi bile zatvorene za vas. Otići ćeš kući i umreti. To je ono što treba da dobiješ. Apsolutno.

HAUARD STERN ODLEPIO ZBOG ONIH KOJI NE ŽELE DA SE VAKCINIŠU: IMBECILI, J***Š VAŠU SLOBODU, NE TREBA NI DA UĐETE U BOLNICU…

HL/Izvor: rollingstone.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime