Home»Muzika»The Dead Daisies u Beograd dolaze sa novim/starim bubnjarom Brajanom Tičijem

The Dead Daisies u Beograd dolaze sa novim/starim bubnjarom Brajanom Tičijem

8
Shares
Pinterest Google+
Brajan Tiči/ Photo: youtube.com
Brajan Tiči/ Photo: youtube.com

Australijsko-američka supergrupa The Dead Daisies, koju će Beograđani imati priliku da gledaju 6. jula na Tašmajdanu kao specijalne goste na oproštajnoj turneji Whitesnakea, objavila je na zvaničnom sajtu povratak bubnjara Brajana Tičija u svoje redove.

– Kakav lep način da se započne 2022. godina. Uzbuđen sam što se vraćam za bubnjeve i što ću učestvovati u moćnom rokanju sa svojim dobrim prijateljima Glenom Hjuzom, Dagom Oldričom i Dejvidom Louijem. Radujem se što ću vas sve videti na turneji ove godine – izjavio je Brajan Tiči.

Brajan Tiči/ Photo: Promo
Brajan Tiči/ Photo: Promo

Brajan se prvi put pridružio The Dead Daisies 2013. godine tokom US Uproar turneje i od tada je redovno svirao sa bendom uključujući koncerte na Kubi i u Poljskoj na Pol’and’Rock Festivalu (poznatom kao Woodstock Festival Poland), a učestvovao je i u snimanju albuma “Revolución” i “Make Some Noise”. Svirao je i sa mnogim poznatim svetskim bendovima uključujući Whitesnake, Foreigner, i sa Ozijem Ozbornom.

 NEMA KRAJA BEZ BEOGRADA… WHITESNAKE NA TAŠMAJDANU 6. JULA!

– Oduševljeni smo što se Brajan vratio u Daisies ekipu. On je izuzetan bubnjar. A što se tiče Tomija, on je odlučio da se posveti svojim solo projektima – izjavio je Dejvid Loui i dodao: – Zaista se radujemo što ćemo i ući u studio i svirati na velikim binama tokom 2022.

– Veliko hvala neverovatnom Tomiju Klafetosu što je bio sa nama. Bilo je sjajno imati ga u bendu. Želimo mu sve najbolje – poručila je The Dead Daisies ekipa.

Izvor: thedeaddaisies.com

Previous post

Kobold, Prematory i Stra' Od Mra' 29. januara u zemunskom klubu Fest

Next post

Vatra i voda... Otkrivena još jedna misterija nove serije "Gospodar prstenova"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *