Home»Muzika»Foo Fighters snimili klasičnu rok stvar za soundtrack pete sezone serije “Fraggle Rock”

Foo Fighters snimili klasičnu rok stvar za soundtrack pete sezone serije “Fraggle Rock”

4
Shares
Pinterest Google+
Foo Fighters/Photo: Screengrab via MSG Photos
Foo Fighters/Photo: Screengrab via MSG Photos

Foo Fighters dali su svoj doprinos soundtracku nove sezone “Fraggle Rock” serije – “Back To The Rock”.

“Fraggle Rock Rock”, pesma koju izvode Grol i njegov bend, pojavljuje se u novoj seriji, koja je emitovana 22. januara na Apple TV. Pesma je bučna, teška rok melodija, koju su napisali veterani Fraggle Rocka – Denis Li i Filip Balsam – i veoma je u skladu sa anarhičnom, a opet porodičnom atmosferom najboljih produkcija pokojnog Džima Hensona.

FOO FIGHTERS OBJAVILI PRVI ZVANIČNI TREJLER ZA SVOJU HOROR KOMEDIJU “STUDIO 666”

Bend će, navodno, gostovati u jednoj epizodi, a Grol će imati i “solo nastup” sa tekstom koji glasi, otprilike ovako: “gonna flip-flop skippiti hop/back to Fraggle Rock… “.

“Back to the Rock” snima se posle uspeha prethodnika – “Fraggle Rock: Rock On iz 2020”. Serija je više u skladu sa originalnom produkcijom iz 80-ih, onako kako je to Henson prvobitno zamislio, kao “visokoenergetsku, razularenu muzičku igru” (prema “Jim Henson The Works: The Art, The Magic”, 1993).

Čini se da se Apple TV nada da će zaraditi na “slatkom mestu” između zabave nostalgičnih roditelja i njihove dece u duhu opšte gluposti, koja nam je svima zabavna…

Očigledno da je zabavnoi Foo Figtersima, jer ovo nije Grolov prvi krosover sa Hensonovom produkcijom. Gostovao je kao ‘Animool’ u filmu “The Muppets Movie” 2011. godine, a kasnije se pojavio u emisiji “The Muppets” na ABC-u kako bi izveo “Learn To Fly” sa bendom Electric Maihem.

HL/Izvor: gutarworld.com

Previous post

Ova informacija biće korisna čim prođe zima... Dokazano - muzika DJ Skrillexa tera komarce

Next post

Gospodar kreativnog ludila... 10 najboljih muzičkih spotova koje je režirao Dejvid Linč

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *