Home»Film»Švarceneger izazvao saobraćajku… Žena sa povredama glave hitno prebačena u bolnicu

Švarceneger izazvao saobraćajku… Žena sa povredama glave hitno prebačena u bolnicu

5
Shares
Pinterest Google+
Arnold Švarceneger (Fatalni ishod)/ Photo: Promo
Arnold Švarceneger (Fatalni ishod)/ Photo: Promo

Arnold Švarceneger (74) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, njegov terenac se prevrnuo na drugi automobil, a žena, vozač drugog automobila, je teško povređena.

Glumac je bio u automobilu sa sinom Patrikom, a nesreća se dogodila jer je glumac skrenuo levo, dok je strelica za skretanje levo još uvek bila crvena.

TERMINATOR PROTIV ANTIVAKSERA…. ŠVARCENEGER: J…Š VAŠU SLOBODU, VIRUS JE TU I UBIJA NAS

Glumac je upravljao terencem Yukon SUV kada se sudario sa crvenim Priusom. Njegov terenac je počeo da se prevrće i završio na vrhu Prijusa, a zatim nastavio da se kotrlja prema parkiranom Porše Kajenu, piše TMZ.

– Izgledalo je kao scena iz filma. Sudar je bio dovoljno intenzivan da su se na Yukonu aktivirali vazdušni jastuci – rekao je svedok.

Jedan od svedoka kaže da je Prius krenuo ka Bulevaru Sunset, a da je Arnold bio u Sunsetu i skrenuo levo u suprotnom smeru kada je došlo do sudara.

 


View this post on Instagram

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

Policijski izvori kažu da veruju da je Arnold kriv za nesreću. Kažu da je skrenuo levo, iako je strelica još uvek bila crvena.

– Žena koja je vozila Prius je povređena. Mnogo krvari iz glave. Rečeno nam je da ju je Hitna pomoć odvezla u bolnicu – rekli su ljudi koji su bili na mestu nesreće.

Arnold je dobro i duboko je zabrinut za povređenu ženu i kaže da želi da je lično obiđe.

Previous post

Tako to rade prave zvezde... Metallica poklonila set bubnjeva uličnom sviraču pošto je njegov ukraden

Next post

Brus Dikinson ljut na fanove Iron Maiden:  Ako dolazite na naše koncerte samo da čujete najveće hitove, ne morate ni da kupujete kartu...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *