Home»Film»Pokušao je da uđe u um zlikovca, pronašao je samo smrt…  Da li je uloga Jokera koštala života Hita Ledžera?

Pokušao je da uđe u um zlikovca, pronašao je samo smrt…  Da li je uloga Jokera koštala života Hita Ledžera?

5
Shares
Pinterest Google+
Hit Ledžer, Joker/Photo: printscreen
Hit Ledžer, Joker/Photo: printscreen

Hit Ledžer je 22. januara 2008. godine pronađen mrtav u krevetu u svom stanu u Njujorku. Ležao je nag, a pored njega bili su lekovi. Pronašle su ga njegova komšinica i maserka. One su pokušale da ga reanimiraju, ali je bilo prekasno.

Prema nalazima njujorškog medicinskog instituta, glumac je umro od prekomerne doze tableta protiv bolova, za spavanje i smirenje.

Hit Ledžer/Photo: printscreen
Hit Ledžer/Photo: printscreen

Tokom uviđaja, na podu pored njegovog kreveta nađena je smotana novčanica od 20 dolara, ali laboratorijski testovi nisu otkrili tragove narkotika. Policija je tada navela da u stanu nisu zatečene ilegalne supstance, a da su među lekovima pronađene tablete protiv nesanice i anksioznosti.

ULOGE KOJE SU PROMENILE ŽIVOTE HOLIVUDSKIH ZVEZDA…

Iako je službeni uzrok njegove smrti slučajna prekomerna doza, mnogi veruju da je australijski glumac prolazio kroz veliku psihičku borbu pošto je sagradio lik zlikovca Džokera u filmu o Betmanu.

CENA DOBRE ULOGE… VAL KILMER BIO NA NA TERAPIJI DA BI SE “SKINUO” S LIKA DŽIMA MORISONA

Oni koji u svemu vole da vide tajni znak i danas vjeruju da je njegova smrt povezana sa istraživanjem tamne strane ljudskog bića u filmu “Mračni vitez”, a sam Hit Ledžer naglašavao je nekoliko puta da se teško prilagođava Džokerovoj patologiji i da je uloga isuviše iscrpljujuća. Ona ga je, tvrde teoretičari zavere, na kraju i odvela u smrt.

Da li u tome ima istine ili ne, procenite sami, ali svet je izgubio jednog od najtelentovanijih glumaca generacije. Imao je samo 28 godina.

Previous post

Ratnik sa gitarom... Bane Jelić predstavio spot za "Orthodox Warriors"

Next post

Ova informacija biće korisna čim prođe zima... Dokazano - muzika DJ Skrillexa tera komarce

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *