Objavljen trejler za muzički spektakl na ovogodišnjem Superbowlu, produkcija najavljuje “veliki trenutak u istoriji pop kulture”

0
32
Super Bowl Halftimne show/Photo: promo
Super Bowl Halftimne show/Photo: promo

Dr. Dre, Snup Dog, Eminem, Kendrik Lamar i Meri Džej Blajdž ujediniće snage u ovogodišnjem performansu na poluvremenu Superbowla.

Kako bi svoje fanove još više “zagrejao” za ono što sledi, na svom zvaničnom kanalu Pepsi je postavio i trejler pod nazivom “The Call”.

U nešto manje od 4 minuta, Eminem se uz reči pesme “Rap God” suočava sa Slim Šejdijem, dok sluša “The Next Episode” Snupu se u prepoznatljivom automobilu smeše devojke, Blajdž se sređuje uz “Family Affair” kada se pojavi Lamar koji uz “Humble” zapisuje tekstove za svoj sledeći album.

Na samom kraju, pojavljuje se Dr. Dre koji nakon hita “Still D.R.E”, ekipu okuplja u Los Anđelesu gde će se odigrati utakmica. Sve se završava njihovim susretom i 2Pacovim hitom “California Love”.

– Sad kada smo udaljeni svega nekoliko nedelja od najočekivanijeg nastupa na Superbowlu, odlučili smo publici da pružimo uvid u delić čarolije koja ih očekuje. Sigurni smo da će ovo biti veliki trenutak u istoriji pop kulture – rekao je Tod Kaplan, potpredsednik marketinga u Pepsiju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime