Home»Muzika»Mala škola bontona – Kako se slušaju Bitlsi… Tradicionalni koncert benda The Bestbeat 29. januara na Kolarcu

Mala škola bontona – Kako se slušaju Bitlsi… Tradicionalni koncert benda The Bestbeat 29. januara na Kolarcu

4
Shares
Pinterest Google+

Novu godinu Kolarac tradicionalno počinje koncertom benda The Bestbeat u okviru ciklusa “Mala škola bontona – Kako se slušaju Bitlsi” koji organizuje Centar za muziku Kolarčeve zadužbine.

Ciklus “Kako se sluša koncert/Mala škola bontona”, koji se održava poslednje subote u mesecu, namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima.

Miloš Milovanović (Kako se slušaju Bitlas)i/ Photo: AleX
Miloš Milovanović (Kako se slušaju Bitlas)i/ Photo: AleX

Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice.

On na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program. Uz njega, mališani saznaju istoriju Kolarčeve zadužbine, nauče kad se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.

Koncert će biti održan u subotu, 29. januara u 11:00 časova, a ulaznica, po ceni od 500 dinara, u prodaji su na blagajni Kolarca.

Previous post

Sluša se s osm(ij)ehom i posle 55 godina... da li je ovo prva prava "domaća" pop-rok pesma

Next post

The Daltones se vraćaju u grad... Legendarni album "Roco punk“ konačno na digitalnim platformama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *