Home»Muzika»Sara Džesika Panker, Bagremov med i Affliction 22. januara u Kuglašu

Sara Džesika Panker, Bagremov med i Affliction 22. januara u Kuglašu

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Da li ste raspoloženi za dobru svirku? Jeste? Onda svratite u subotu, 22. januara u Kuglaš kada će nastupiti bendovi Sara Džesika Panker, Bagremov Med i Affliction.

Sara Džesika Panker (Wind Rock Up)/ Photo: AleX
Sara Džesika Panker (Wind Rock Up)/ Photo: AleX

Sara Džesika Panker je beogradski punk/rock bend osnovan 2019. godine.

– Sara Džesika Panker je mladi pank/rock bend, pomalo vulgarni i dovoljno direktni. Šut u prepone, prst u oko, istina u lice. Među užom publikom poznati kao Sara Džesika Panker, a Boga mi uskoro i među širom – kažu o sebi članovi benda.

Ekipa je u aprilu 2021. godine objavila svoj prvi video singl pod nazivom “Stakleno Pankovanje”. Spot je omaž BIGZ-u i sniman je neposredno pre iseljavanja muzičara i umetnika iz ovog, nažalost, sada bivšeg centra alternative.

Bagremov med/ Photo: AleX
Bagremov med/ Photo: AleX

Bagremov med je autorski progresivni rok bend iz Beograda, osnovan pod imenom Midnight Train, na jesen 2011.

Posle godinu dana prestaju sa radom, da bi se ponovo okupili 2019. u sastavu – Ristić Bojan (gitara, vokal), Terić Nemanja (bubnjevi) i Popović Strahinja (bas, vokal) kada su i promenili naziv u Bagremov med.

Affliction/ Photo: AleX
Affliction/ Photo: AleX

Affliction je nastao u decembru 2020. kada su se gitaristkinja Andrea Radojčić i bubnjarka Viktorija Milošević upoznale online, sprijateljile i od tada razmenjivale originalne tekstove, muziku i ideje za bend.

U aprilu su se konačno uživo upoznale i snimile spot za svoju prvu pesmu, a posle toga su ubrzo pristigle ponude za svirke i njihov drug Laszlo Kocsis im se ubrzo pridružio na basu, dok se Milan Ružić učlanio kao drugi vokal i ritam gitara.

Cena ulaznice za svirku bendova Sara Džesika Panker, Bagremov Med i Affliction iznosi 300 dinara.

Previous post

Simple Minds spasili od zaborava svoju prvu stvar...  Posle 44 godine snimljena "Act of Love", pesma čiji im je demo doneo prvi ugovor s izdavačem

Next post

"This Much I Know to Be True“... Stiže novi dokumentarac Nika Kejva i Vorena Elisa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *