Home»Muzika»Homeland»Aleksandra Dujin i Nevena Reljin predstavili… “Čaroliju”

Aleksandra Dujin i Nevena Reljin predstavili… “Čaroliju”

4
Shares
Pinterest Google+
Nevena Reljin u spotu za pesmu Carolja
Nevena Reljin u spotu za pesmu Carolja

Četiri meseca posle spota za pesmu “Ti si moja molitva“, predstavljen je još jedan muzički video, za pesmu “Čarolija” sa studijskog albuma Aleksandar Dujin orkestra i Nevene Reljin “Zvuci kao boje“ (PGP RTS, 2021).

– Iskreno se nadam da će svi koji pogledaju ovaj naš spot moći da utonu u zvuke i slike bajkovite pesme “Čarolija”, da će im prijati da upiju harmoniju i melodiju ove pesme i da će osetiti emotivnu posvećenost svih aktera ispred i iza kamere. Takođe verujem da se kroz toplinu Neveninog vokala- na trenutak može pobeći iz aktuelne, prilično monotone realnosti u kolorite virtualnosti, koje smo ponudili ovim nesvakidašnjim video spotom… – poverava autor Aleksandar Dujin i dodaje:

Sa promocije albuma Aleksandra Dujina u prodavnici PGP RTSa
Sa promocije albuma Aleksandra Dujina u prodavnici PGP RTSa

– Pre svega želim da zahvalim svom dugogodišnjem prijatelju Dejanu Ruskom, bez čije finansijske podrške realizacja ovog video spota ne bi bila moguća. Takođe zahvaljujem Petru Stojanoviću, koji je osmislio plesnu koreografiju za ovaj spot i uspeo da celokupnu ideju teksta i muzike prikaže na najprikladniji mogući način. Bez prenaglašene energije takmičarskog plesa, dočarao je svu bajkovitost pesme “Čarolija” i pretvorio je u pitku retro priču, koja odiše lepotom klasičnog plesa koji je dodatno naglašen u crno-beloj produkciji spota…

ALEKSANDAR DUJIN, BALAŠEVIĆEV “DOKTOR KLAVIRA”, OBJAVIO ALBUM “ZVUCI KAO BOJE”

Vokalna solistkinja Nevena Reljin je u ovom spotu pokazla i savršen osećaj za ritam, pokret i estetiku plesa.

– A sve ovo ne bi imalo ovakvu težinu da Dušan Brković i Jovana Milanko nisu na najbolji mogući način shvatili moju ideju za scenario spota i realizovali sve to, kroz prizmu svog znanja, iskustva i genijalnosti. Nadamo se da ćete uživati uz pesmu i spot “Čarolija” makar onoliko koliko i svi mi, dok su pesma i spot nastajali – zaključuje Aleksandar Dujin.

Pogledajte spot za “Čaroliju”:

Previous post

U tren se pretvorilo, hiljadu noći i dana... VeĆ 35 godina je prošlo od smrti legendarnog Sergia Blažića Đosera

Next post

Obnovljen mural sa likom Dragoljuba Đuričića... Zauvek zajedno na mestu odakle si nam davao podršku...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *