Home»Life Story»Otvoreno pismo legendarnog pevača Ronija Romera: Nisam pretio bivšoj supruzi, sve je prljavi trik da se uništi moj imidž

Otvoreno pismo legendarnog pevača Ronija Romera: Nisam pretio bivšoj supruzi, sve je prljavi trik da se uništi moj imidž

5
Shares
Pinterest Google+
Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX
Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX

Aktuelni pevač benda Intelligent Music Project koji će predstavljati Bugarsku na Evrosongu, poznat i po saradnji sa Ričijem Blekmorom u grupi Rainbow, uputio je otvoreno pismo medijima povodom informacija da je sud u Španiji izdao nalog za njegovo privođenje, zbog optužbi njegove bivše supruge da joj je pretio.

Pismo Ronija Romera, koji trenutno živi u Bukureštu, prenosimo u celosti:

– Informacije objavljene u medijima su delimično tačne – u toku je sudska procedura u Španiji, o kojoj se trenutno brine moj advokat. Evo nekoliko činjenica:

– Kada je sve počelo u decembru 2020. godine, niko me nije obavestio jer sud nije znao moju trenutnu adresu. O tome me je obavestila policija, nasred ulice, dok sam bio u Španiji poslovno nekoliko dana u junu 2021. Ovo se dogodilo šest meseci nakon početka procedure, dok sam provodio vreme sasvojim sinom. Istog dana, kao i sutradan, otišao sam u policijsku stanicu i u Sud da saznam više o tome šta se dešava i za šta me terete (subota i nedelja, 5. i 6. jun 2021.). Nakon što nisam mogao da se pojavim sudu na dan kada sam pozvan na saslušanje, zbog toga što više ne živim u Španiji, za mnom je izdata poternica. Ali, kao što sam pomenuo, moj advokat se trenutno brine o tome.

– Sud, Policijska uprava i španska ambasada u Bukureštu imaju moju adresu, moj broj telefona i moju e-mail adresu koju sam lično dao 5. juna 2021. (čim sam obavešten o sudskom postupku protiv mene) tako da bih mogao da pomognem i da budem obavešten o razvoju događaja u istrazi. Od jula 2021. do sada nemam nikakve informacije o razvoju istrage.

Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX
Roni Romero, IMP (Sofija)/ Photo: AleX

– Želim kategorički da konstatujem da optužbe na moj račun apsolutno nisu tačne a zasnivaju se na SMS tekstu izvučenom iz konteksta razgovora koji je tekao na vrhuncu pandemije Covid-19, 2020. godine, kada nisam mogao da putujem u Španiju da vidim svog 8-godišnjeg sina. Koristeći ovu situaciju, mesecima bila mi je uskraćena direktna komunikacija sa njim – ni telefonom, ni putem Skype-a, niti bilo koje druge platforme. I u ovom trenutku još uvek nemam priliku da razgovaram sa svojim sinom.

Verujem da je objavljivanje informacija o ovoj istrazi upravo sada, u ovom trenutku moje karijere, još jedan prljavi trik koji ima za cilj da ukalja moj imidž – nešto što me stalno pati od kada sam se preselio u Bukurešt. Moja verenica i ja doživljavamo stalno uznemiravanje čak i na društvenim mrežama od lažnih profila sa istim izvorom.

Svako ko me zaista poznaje može reći da nikada ne bih pretio smrću čak ni svom najgorem neprijatelju, čak i da ga imam. Svi moji prijatelji, kolege iz benda, poslovni partneri mogu vrlo dobro da opišu kakav sam ja kao osoba – normalan momak, muzičar koji je pravedan i želi da bude srećan u svom ličnom i profesionalnom životu.

Nažalost, postoje ljudi koji ne mogu da uživaju u tuđoj sreći. Vreme i pravda će pokazati šta je istina i staviće sve na svoje zasluženo mesto.

Roni

OZBILJNA ROK EKIPA, RONI ROMERO I INTELLIGENT MUSIC PROJECT, PREDSTAVLJAĆE BUGARSKU NA EVROVIZIJI 2022.

Previous post

Šta povezuje Kijanu Rivsa, Lu Rida i Joy Division...? I još nekoliko stvari koje niste znali o zvezdi "Matrixa"

Next post

Robi Vilijams otkrio: Bio sam na nišanu plaćenog ubice...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *