Home»Muzika»Samsung napravio ZamString, “pametnu” električnu gitaru koja će olakšati učenje početnicima

Samsung napravio ZamString, “pametnu” električnu gitaru koja će olakšati učenje početnicima

4
Shares
Pinterest Google+
Samsung, ZamString/printscreen
Samsung, ZamString/printscreen

Samsung je predstavio novu “pametnu” električnu gitaru pod nazivom ZamString, koja je dizajnirana da olakša učenje početnicima uz LED dodatke.

ZamString je kombinacija gitare i aplikacije pod nazivom ZamStar, koja je lansirana kao deo Samsungovih C-Lab Inside projekata za CES 2022 prošle nedelje.

DOROTHY, JEDNA OD PRVIH GIBSON LES PAUL GITARA IKADA NAPRAVLJENIH, SKORO JE UNIŠTENA U TORNADU… A SADA OPET BLISTA STARIM SJAJEM

Prema CES izveštaju kompanije New Atlas, pametni telefon koji pokreće aplikaciju može da se bežično poveže sa pametnom gitarom – može da prikaže tablature na ekranu tokom sesija učenja, kao i da osvetli prst, usmeravajući vaše prste u prave pozicije. Pogledajte video Samsungovog novog proizvoda ovde.

Sama gitara ima ugrađeni alat za “saradnju” koji će omogućiti korisnicima da odsviraju željeni rif a zatim će moći da ga uređuju sa efektima u aplikaciji ZamStar pre nego što ga podele sa drugim korisnicima.

NEKOLIKO ZANIMLJIVOSTI O GITARAMA KOJE (MOŽDA) DO SADA NISTE ZNALI…

ZamStar je opisan kao “integrisana pametna gitara i onlajn platforma za džemovanje” sa funkcijama za kolaborativno džemovanje za koje se kaže da podržava do četiri instrumenta – uključujući vokal – u bilo kom trenutku.

Portal newatlas.com takođe izveštava da Samsung još uvek ne planira da javno lansira projekte ZamStar i ZamString, jer oni za sada ostaju interni koncepti istraživanja.

HL/Izvor: newsatlas.com

Previous post

Polaridi novim video singlom "Ne budi me" najavljuju debi album

Next post

Jethro Tull u borbi protiv diktatora i populizma... Pogledajte spot za "The Zealot Gene"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *