Home»Muzika»Polaridi novim video singlom “Ne budi me” najavljuju debi album

Polaridi novim video singlom “Ne budi me” najavljuju debi album

4
Shares
Pinterest Google+
Polaridi/ Photo: Promo
Polaridi/ Photo: Promo

Sastav Polaridi nastao je početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema muzici pretočili u prvu pesmu.

Tada je počelo njihovo zajedničko muzičko putovanje koje je dosada iznedrilo pet singlova: “Kad si tu“,  “Hej bejbe“, “Kratki pogledi“, “Soba“ i “Ne budi me”.

– Demo za pjesmu “Ne budi me” dugo je stajao “u ladici“ i skupljao prašinu. Sven i ja smo stalno odgađali završetak pjesme, ali došlo je vrijeme i za to. Nadamo se da je ona korak prema dovršetku albuma – kazao je Višeslav.

Tekst i muziku potpisuje Višeslav Šošić (vokal i gitarista), dok je Sven Pavlović bio zadužen za produkciju pesme, električne gitare, bas, samplere i synth. Pesmu je svojim ritmovima upotpunio Viktor Krasnić (Šumski).

Polaridi/ Photo: Promo
Polaridi/ Photo: Promo

Numera “Ne budi me“ snimana je u tonskom studiju Sunday Studios, a miks i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Spot je snimao, režirao i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji je uz produkcijski deo Romane Pavliše napravio zanimljiv video.

– Dinku smo prepustili sve, a on je smislio cijelu priču. Imao je slobodne ruke, a rezultat nas je ugodno iznenadio! Cijela ekipa je napravila vrhunski posao. Uvijek je zanimljivo vidjeti kako netko drugi interpretira naše pjesme – kaže ekipa benda.

Svojim ulogama spot su začinili Željko Hajsok, Maša, Nora i Zita Kukec, Alen Senjan i Marko Benjak, a možete da ga pogledate u nastavku…

Previous post

Odložen Festival epske fantastike 2022

Next post

Samsung napravio ZamString, "pametnu" električnu gitaru koja će olakšati učenje početnicima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *