Boldvin konačno predao telefon policiji… Inspektori sumnjaju da sadrži podatke o ubistvu Haline Hačins

0
78
Oglasi
Alek Boldvin/Photo: instagram printscreen
Alek Boldvin/Photo: instagram printscreen

Alek Boldvin je u petak predao mobilni telefon policiji Long Ajlenda, skoro mesec dana nakon što su vlasti obezbedile nalog za nabavljanje uređaja nakon kobne pucnjave na setu filma “Rust”.

ŠTA KRIJE ALEK BOLDVIN? POLICIJA VEĆ TRI NEDELJE UZALID POKUŠAVA DA DOĐE DO NJEGOVOG TELEFONA KOJI JE IMAO U MOMENTU TRAGEDIJE

Veruje se da sadrži informacije o ubistvu rediteljke Haline Hačins u oktobru.

– Oni će izvršiti ekstrakciju podataka, a zatim će nam predati telefon. Ali neće sve što se nalazi na telefonu biti na raspolaganju tokom istrage. Biće neke izuzete informacije koje se ne smatraju relevantnim za istragu, kao što su materijali o privilegijama advokata i klijenta, komunikacija između gospodina Boldvina i njegovog advokata, kao i privilegovane informacije supružnika – rekao je službenik za javno informisanje kancelarije šerifa okruga Santa Fe, Huan Rios.

PRVI INTERVJU ALEKA BOLDVINA POSLE TRAGEDIJE NA SNIMANJU: NISAM POVUKAO OBARAČ. TO SE NIJE DESILO…

Primopredaja je usledila dan nakon što je šerifska kancelarija okruga Santa Fe saopštila da “do danas mobilni telefon nije predat vlastima“.

Policija u Novom Meksiku dobila je nalog za mobilni telefon 16. decembra, a glavni detektiv na slučaju je brzo obavestio Boldvinovog advokata.

On nije uspeo da ga preda nedeljama, što je primoralo vlasti Santa Fea da se udruže sa kancelarijom šerifa okruga Safolk na Long Ajlendu prošle nedelje kako bi ga uzeli.

BOLDVIN JE IPAK KRIV, IGRAO JE “RUSKI RULET”? PREMA SCENARIJU NIJE NI TREBALO DA PUCA…

Glumac je 8. januara objavio video na Instagramu tvrdeći da jednostavno želi da zaštiti svoju privatnu komunikaciju.

– Svaka sugestija da se ne pridržavam zahteva ili naređenja, ili naloga za pretres mog telefona… To je laž – rekao je Boldvin.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime