Home»Kultura»Preminuo novinar i pisac Igor Karanov

Preminuo novinar i pisac Igor Karanov

7
Shares
Pinterest Google+
Igor Karanov/Photo: Insajder promo
Igor Karanov/Photo: Insajder promo

Novinar, urednik Insajder televizije, Igor Karanov preminuo je utorak uveče u Beogradu, saopštio je Insajder.

Kako prenose mediji, Karanov je preminuo u 49 godini od srca, a iza sebe je ostavio troje dece.

“Iznenadni i prerani odlazak Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom”, navodi se u saopštenju.

Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju sadržaja, za sve ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili, ističe Insajder.

“Emisija “Priča o priči” koju je uređivao i vodio bila je tek jedna od priča koje smo od leta prošle godine počeli da gradimo zajedno”, naveo je Insajder.

Navedeno je da je “i to kratko vreme bilo dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus”.

 

Karanov je talenat i posvećenost iskazivao više od dve decenije kroz novinarski rad u različitim medijima – od novosadskog „Dnevnika“, „Blica“ dnevnog lista „Nova“, preko magazina „Svet“ ,“Puls“, „Profil“, „Ekskluziv“ „Gloria“, „Playboy“,“Hello!“, „ELLE“, „Story“, do portala Puls online i web – sajta IGN Adria.

Mnogi su voleli i njegov blog koji je pisao na fejsbuk strani AllMe, a kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise, podsetio je Insajder..

Za “Vek bez ikog”, jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio “Matićev šal”, a objavio je i roman “Dnevnik jednog vladara”.

Dok sam pisao, mislio sam da je televizija ladovina. Kakva greška… Uglavnom, na TV Insajder je emitovana moja prva emisija i mogu samo da kažem da sam preživeo.

Posted by Igor Karanov on Monday, 20 December 2021

Previous post

"Kako (ni)je propao rokenrol u Srbiji"... Promocija nove knjige Duška Antonića 12. januara u Akademiji 28

Next post

E ovo će biti zanimljivo... Kijanu Rivs kao serijski ubica u seriji Leonarda Dikaprija koju režira Skorseze

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *