Bio-Detection K9… Metallica, Tool i brojni svetski bendovi za svoje turneje angažuju specijalno obučene pse da nanjuše Covid-19 u bekstejdžu

0
161
Oglasi
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Metallica/Photo: YouTube printscreen

Brojni izvođači koji su trenutno na turneji oslanjaju se na specijalno obučene pse da nanjuše COVID-19 pre nego što dođe do potrebe da se nastup otkaže.

Kako je izvestio Rolling Stone, Erik Čurč, Tool, Metallica i The Black Keys unajmili su pse koji su u stanju da nanjuše tragove virusa u bilo kome ko je ušao u bekstejdž, uključujući i same članove bendova. Ako otkriju virus pošto su onjušili ruke i noge ljudi, psi sedaju i tako daju do znanja da je virus prisutan.

METALLICA “UBIJA” REKORDE… PREŠLI 1.3 MILIJARDE STREAMOVA NA SPOTIFY PLATFORMI

Psima upravlja Bio-Detection K9 iz Ohaja, sa 12 pasa trenutno u službi i još sedam ili osam na obuci. Čurčh ih je koristio tokom njegove turneje po SAD krajem 2021. godine, a četiri nemačka ovčara će takođe pratiti pevača i tekstopisca iz Nešvila tokom njegove turneje “Gather Again” 2022. godine, koja je 7. januara počela u Pinnacle Bank Areni u Linkolnu u Nebraski.

Metallica je koristila pse tokom svojih nastupa povodom 40. godišnjice, a Tool će uzeti različite timove pasa kada njihova turneja po SAD počne u Judžinu u Oregonu 10. januara. Drugi izvođači, uključujući Ešli Mekbrajd i Brothers Osborne, navodno planiraju da takjođe angažuju pse.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime