Kakva je to kraljica bila… Pogledajte Beti Vajt u metal verziji pesme iz “Golden Girls”

0
115
Oglasi
Beti Vajt, SNL/Photo: YouTube printscreen
Beti Vajt, SNL/Photo: YouTube printscreen

Beti Vajt, glumica i komičarka koja je nažalost preminula 31. decembra 2021, bila je žena koja je stvarno znala da nas dobro nasmeje. Odličan primer njenog zaraznog humora desio se 2010. godine, kada se pojavila u emisiji Saturday Night Live kako bi izvela metal verziju melodije iz “The Golden Girls”, serije u kojoj je glumila Rouz Nilund od 1985. do 1992. godine.

Naravno, to nije bio običan cover. Vajt, koja je u to vreme imala 88 godina, urnebesno je iznenadila publiku kada se pozabavila tematskom pesmom sa metal AF obrtom. Dok je nosila skijašku masku preko lica, Vajt je žestoko “režala” svoj deo pesme, dok su glumci agresivno jurili oko nje. To je baka kakva treba da bude.

NIJE DOČEKALA 100… AMERIČKA “ZLATNA DEVOJKA”, LEGENDARNA GLUMICA BETI VAJT, PREMINULA U 99. GODINI

U skeču su učestvovali i glumci Endi Samberg, Ejmi Poler, Džejson Sudeikis, Maja Rudolf i drugi. Sve počinje da glumačkom ekipom koja izvodi “pitomu” verziju numere, ali Vajt ubrzo prekida nastup, izjavljujući da bi umesto toga želela da izvede sopstvenu verziju, pre nego što zareži: “Srećan Majčin dan, drkadžije!”.

Na kraju čak ostaje bez daha, što, iskreno govoreći, ne iznenađuje, s obzirom na to da je upravo provela nekoliko minuta udarajući svoje saradnike, praveći nestašne gestove rukama i razbijajući ljude bejzbol palicom u trenutku “krvožednog metal haosa”. Rest in Power, Betty.

This is my favorite Betty White’s SNL sketch. RIP

Posted by Steve Chiu on Sunday, 2 January 2022

HL/Izvor: loudersound.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime